Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Echipa națională a Angliei, o dezamăgire pentru presa britanică: „Te face să îți smulgi părul și să înjuri în fața televizorului“

Presa britanică a fost extrem de dezamăgită de prestația englezilor, care nu au impresionat în niciun meci de la turneul final, sub comanda lui Southgate.
26.06.2024 | 00:57
Echipa nationala a Angliei o dezamagire pentru presa britanica Te face sa iti smulgi parul si sa injuri in fata televizorului
Presa britanică, acidă la adresa echipei naționale a Angliei / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Echipa națională a Angliei a plecat la turneul final ca o favorită certă, dar performanțele de pe teren sunt mediocre. Presa britanică, dar și foșți jucători legendari englezi, au criticat jocul formației lui Southgate.

Presa britanică, val de critici la adresa naționalei

Jurnaliștii englezi au oferit un val de critici spre echipa națională a Angliei, după o nouă performanță lamentabilă. Englezii au terminat la egalitate meciul cu selecționata Sloveniei, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Performanța de a termina prima în grupa C de la turneul final nu a fost de ajuns pentru englezi, care nu văd naționala cu ochi buni. Maniera în care Anglia s-a calificat i-a disperat pe cei de la The Sun, care au oferit un reportaj dur.

„În acest moment, echipa Angliei este un alchimist invers, transformând aurul în metal de bază. Ei au ajuns în fazele eliminatorii, dar această echipă a Angliei frustrează o întreagă națiune după o altă remiză tristă în Grupa C.

ADVERTISEMENT

Ne-am gândit că nu poate deveni mult mai rău decât egalul 1-1 cu Danemarca de joia trecută, dar această a fost o altă performanță care te-a făcut să-ți smulgi părul și să înjuri la televizor. Cum poate fi echipă cu Harry Kane, Jude Bellingham și Phil Foden atât de slabă?

Slovenia nu este o echipă de top și nu a venit cu gândul să învingă Anglia, așa cum făcuseră danezii. Dar, în ciuda posesiei dominate, Anglia abia arată că poate să marcheze. Bellingham a rămas anonim pentru un al doilea joc succesiv..

ADVERTISEMENT

Foden a eșuat să livreze, iar lui Kane i-a lipsit din nou claritatea maximă. În afară de o performanță individuală furtunoasă de la Declan Rice, nu a fost nimic de care să te entuziasmezi“, au spus jurnaliștii de la The Sun.

Echipa națională a Angliei, criticată de nume legendare

Rio Ferdinand și Micah Richards, repoteri la TNT Sports, au criticat dur jocul Angliei din partidele de la EURO. Foștii fundași internaționali au spus că jocul este unul derutant, dar și foarte îngrijorător.

ADVERTISEMENT

„În momentul de față Anglia nu știe când să strângă terenul, cine merge, când, distanțele dintre ei. Odată ce ai îndoieli tactice, imaginea se poate schimba într-o fracțiune de secundă în fața ta și ești pierdut. Este derutant și îngrijorător”, a spus Rio Ferdinand.

ADVERTISEMENT