Fotbal intern

Echipa națională a României are un nou sponsor. Lovitură financiară pentru FRF. Ce sumă va primi

Echipa nationala a Romaniei are un nou sponsor Lovitura financiara pentru FRF Ce suma va primi
ADVERTISEMENT

FRF (Federația Română de Fotbal) a anunțat pe pagina oficială că echipa națională a României are un nou sponsor. Răzvan Burleanu și Alexandru Petrescu, CEO Romstal, au susținut o conferință de presă în care au vorbit despre noua înțelegere.

FRF și Romstal au semnat un parteneriat pe o durată de patru ani. Astfel, comania românească specializată în comercializarea echipamentelor de instalații pentru construcții și materiale pentru amenajarea băuu, devine sponsor oficial al echipei naționale a României. Din această afacere, Federația Română de Fotbal primește 600.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Nou sponsor pentru echipa națională a României. Anunțul făcut de Răzvan Burleanu

“Sunt foarte bucuros că o companie românească de prestigiu se alătură, prin susținerea pe care o acordă, echipei naționale de fotbal a României. Acest parteneriat este unul firesc, așadar. Pentru că vorbim de liderii unei piețe din România care încep astăzi un drum alături de echipa cea mai iubită de către români. În același timp, e un parteneriat firesc pentru că Romstal reprezintă un brand care a depășit granițele României și s-a consacrat ca un lider regional european. Iar Federația Română de Fotbal, prin aplicarea principiilor bunei guvernanțe și prin reformele adoptate, se poziționează ca un model regional la nivel de instituții sportive”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, în cadrul conferinței de presă organizate la Academia Romstal.

“Suntem norocoși să putem fi alături de Echipa Națională de Fotbal, un simbol al sportului românesc. Ne onorează faptul că putem ajuta la dezvoltarea performanței în fotbalul românesc și sperăm că suportul nostru să contribuie la obținerea unor rezultate excelente din partea echipei. Acest parteneriat ne aduce mai aproape de țelul nostru: acela de a promova un stil de viață sustenabil prin activități sportive. Adăugăm astfel un nou proiect de valoare dezvoltat sub umbrela: Parteneriat pentru performanță”, a spus Alexandru Petrescu, CEO Romstal.

ADVERTISEMENT