Primele amicale ale României! Unde vedem meciurile cu Israel şi Suedia

echipa nationala, Liga Natiunilor, TV, Cosmin Contra

Trupa lui Cosmin Contra evoluează cu Israel şi Suedia în această primăvară, în pregătirea pentru Liga Naţiunilor. Unde vedem echipa naţională la TV

Naţionala lui Cosmin Contra va juca două partide amicale în această primăvară, în pregătirea pentru Liga Naţiunilor. România va juca prima partidă în compania Israelului, în deplasare, pe data de 24 martie, de la ora 20.30. Al doilea meci va fi pe noul Oblemenco din Craiova, pe data de 27 martie, de la ora 21.30. Ambele partide vor fi transmise în direct pe Pro Tv. 

Ultima întâlnire între România şi Suedia a fost chiar cea de coşmar pentru noi, la Cupa Mondială din SUA în 1994. Atunci, Suedia ne-a barat accesul spre semifinalele turneului final, eliminându-ne în sferturi, după executarea loviturilor de departajare. 

Echipa naţională se pregăteşte de Liga Naţiunilor

 România va debuta în noua competiţie a UEFA, Liga Naţiunilor, în septembrie 2018. Echipa noastră este în seria a treia valorică, într-o grupă cu Serbia, Muntenegru şi Litiuania.  Primul meci va fi împotriva Muntenegrului, pe 7 septembrie, pe teren propriu. Iată programul complet al grupei. 

7 septembrie: România - Muntenegru, Lituania - Serbia 
10 septembrie: Serbia - România, Muntenegru - Lituania 
11 octombrie: Lituania - România, Muntenegru - Serbia 
14 octombrie: Lituania - Muntenegru (ora 21:45), România - Serbia 
17 noiembrie: Serbia - Muntenegru (ora 16:00), România - Lituania 
20 noiembrie: Serbia - Lituania, Muntenegru - România