Fotbal intern

Echipa națională de fotbal feminin a României are un echipament special! Cum arată. GALERIE FOTO

26.02.2019 | 12:51
Jucătoarele echipei naționale de fotbal feminin a României îmbrăcate în noul echipament

Echipa națională de fotbal feminin a României are un nou echipament special începâd cu anul 2019. FRF (Federația Română de Fotbal) și partenerul tehnic Joma au ajuns la un acord în ceea ce privește modul în care echipamentul pe care jucătoarele îl vor purta începând de acum este croit, anunță www.frf.roVEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI!

Designul este cel lansat în toamna anului 2017, dar modul în care este croit echipamentul a fost schimbat și făcut special pentru jucătoarele din echipele naționale ale României, lucru remarcat și de Teodora Meluță. “Nu mai sunt largi, precum cele de până acum, sunt mult mai confortabile”, a spus jucătoarea de fotbal pentru site-ul FRF.

Echipament special făcut pentru jucătoarele echipei naționale de fotbal feminin a României

Partenerul tehnic Joma a decis să realizeze echipamentul pentru echipa națională de fotbal feminin a României ținând cont și de ultimele noutăți tehnice. Acesta este fabricat din polister special pentrus port căruia i s-a aplicat un tratament special de ultima generație ce oferă articolelor o mai mare rezistență la transpirație.

Asta nu e tot! În zonele propice transpirației, în părțile laterale ale tricoului, s-a folosit sistemul Micro Mesh, o tehnologie care ajută la evaporarea transpirației, mărind confortul jucătoarelor din naționala României. Se regăsesc în continuare semnele distinctive, precum identitatea echipei naționale, element realizat prin tehnica flock-saten, un transfer termoadeziv cu efect 3D, care îi conferă maximă vizibilitate cu calitate fotografică, dar și imprimeul realizat prin tehnica “embossed” care prezintă vulturul – figura reprezentativă a scutului României.

Teodora Meluță, componentă a echipei naționale de fotbal feminin a României
Teodora Meluță, componentă a echipei naționale de fotbal feminin a României

Ce adeversari are echipa națională de fotbal feminin la EURO 2021

Echipa națională a României de fotbal feminin a fost repartizată în Grupa H, alături de Elveția, Belgia, Croația și Lituania. Preliminariile încep pe 26 august 2019 și se încheie pe 22 septembrie 2020. Turneul final este găzduit de Anglia și se va disputa în iulie 2021, în următoarele orașe: Brighton & Hove (Brighton Community Stadium), Londra (Brentford Community Stadium), Manchester (Manchester City Academy Stadium), Milton Keynes (Stadionul MK), Nottingham (City Ground), Rotherham (New York Stadium), Sheffield (Bramall Lane) și Southampton (St Mary’s Stadium).

Jucătoarele echipei naționale de fotbal feminin a României vor evolua pentru prima dată în acest echipament special la turneul Alanya Gold City Cup, din Turcia, care are loc în perioada 27 februarie – 5 martie.