Fotbal intern

Echipa națională de tineret are un nou sponsor oficial! ”Strategia pe care ne-am asumat-o este un model”

03.06.2019 | 17:34
Echipa nationala de tineret are un nou sponsor oficial Strategia pe care neam asumato este un model

Echipa națională de tineret a României are un nou sponsor oficial, Federația Română de Fotbal semnând un parteneriat în acest sens cu Timișoreana, cu doar două săptămâni înainte de începerea turneului final al Campionatului European din Italia și san Marino. În luna martie, Timișoreana a luat decizia de a continua să sponsorizeze Cupa României.

Echipa națională de tineret are un nou sponsor oficial

”Timișoreana, unul dintre cei mai vechi prieteni ai fotbalului românesc, vine acum alături de tricolorii U21 înainte de cea mai mare provocare din cariera lor de până acum, turneul final din Italia și San Marino, alegând astfel să investească în viitorul fotbalului românesc. Iată că, după ce a devenit sponsor al Cupei României, Timișoreana își îndreaptă atenția și spre echipa națională U21 a României. Este o nouă dovadă că strategia comercială pe care ne-am asumat-o este un model pentru asigurarea suportului optim pentru performanță”, a declarat Răzvan Burleanu, după ce a adus un nou sponsor oficial pentru echipa națională de tineret a României.

”Suntem bucuroși să putem anunța parteneriatul semnat cu Federația Română de Fotbal pentru susținerea reprezentativei U21 a României, acești tineri minunați care reprezintă viitorul fotbalului românesc. Timișoreana a fost mereu aproape de fotbalul românesc, iar anul acesta a marcat încă 3 momente importante: continuarea ca Sponsor Oficial al Cupei României, lansarea campaniei ‘Pentru Fotbal Adevărat’ împreună cu Cristian Chivu, Adrian Ilie și Bogdan Lobonț și implicarea ca Sponsor Oficial al Echipei Naționale U21”, a spus Dragoş Constantinescu, Preşedinte Ursus Breweries.

Mirel Rădoi le dă indicații elevilor săi în meciul amical de tineret România – Belgia

”România va juca un fotbal frumos și sperăm că va reuși calificarea în semifinale”

”Este o mândrie pentru noi să fim alături de naționala de tineret a României, iar rezultatul lor din 2018 este unul excepțional. Suntem încrezători că anul acesta, la Campionatul European de Fotbal, România va juca un fotbal frumos și chiar dacă este într-o grupă cu echipe foarte puternice, sperăm că va reuși calificarea în semifinale”, a mai afirmat Dragoș Constantinescu, conform site-ului oficial al Federației Române de Fotbal.

Echipa națională de tineret a României s-a calificat la Campionatul European din Italia și San Marino, aceasta fiind prima apariție a ”tricolorilor” la turneul final după o pauză de 20 de ani. Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat lotul de 23 de jucători pentru competiția care se va desfășura în perioada 16-30 iunie, dintre convocați lipsind mijlocașul Răzvan Marin, care nu a primit acceptul clubului Ajax Amsterdam, unde s-a transferat de la Standard Liege. România face parte din C la turneul final, alături de reprezentativele Croației, Angliei și Franței.