Fotbal intern

Şi el se retrage! ”E adevărat, dar eu nu sunt cu anunţurile!”

Dupa retragerea lui Bogdan Stancu, echipa naţională rămâne făra un alt fotbalist. După 50 de selecţii sub tricolor, a hotărât să spună stop
26.02.2018 | 16:37
Si el se retrage E adevarat dar eu nu sunt cu anunturile
ADVERTISEMENT

Retragerea lui Bogdan Stancu din echipa naţională i-a făcut şi pe alţi jucători să-i urmeze exemplul. Ultimul pe această listă este Răzvan Cociş. Fotbalist cu 50 de selecţii sub tricolor şi cu un turneu de campionat european bifat din postura de titular, mijlocaşul a explicat de ce a ales să spună stop. 

“Având în vedere că sunt întrebat dacă vreau să mai joc sau pe unde mai joc  (în cercuri de prieteni , de către cunoscuţi şi diferite persoane ) răspunsul a fost de fiecare dată că nu vreau şi nu aş putea să mai joc după un an şi 6 luni de pauză şi cu o problemă medicală. Am spus stop de mult timp, dar nu-mi place mie să fac anunţuri de genul”, a spus Cociş pentru Gsp.ro. 

ADVERTISEMENT

Echipa naţională pierde un jucător cu 50 de selecţii

Cociş are 50 de selecţii în echipa naţională din 2005 încoace. A jucat la Campionatul European din 2008 şi era cunoscut ca jucătorul favorit al lui Victor Piţurcă. În România a evoluat pentru Universitatea Cluj şi Poli Timişoara. Ultima oară a jucat pentru Chicago Fire, în Statele Unite ale Americii. Are 35 de ani în acest moment. 

Bogdan Stancu, golgheterul la zi al echipei naţionale, a anunţat zilele trecute că renunţă la a mai onora convocările la echipa naţională la doar 30 de ani. Atacantul de la Bursaspor a motivat decizia afirmând că vrea să se concentreze pe echipa sa de club. Decizia a fost anunţată printr-un fax postat pe site-ul FRF. 

ADVERTISEMENT