Carousel hot news

“Cu Piţi la Al Ittihad, Reghe ia titlul fără probleme!”

Dumitru Dumitriu, fostul antrenor al Stelei, este de părere că gruparea din Ghencea are şanse mari să se califice în primăvara europeană în cazul unei victorii cu Rio Ave. “Steaua a...
23.10.2014 | 18:22
“Cu Piţi la Al Ittihad, Reghe ia titlul fără probleme!”
ADVERTISEMENT

Dumitru Dumitriu, fostul antrenor al Stelei, este de părere că gruparea din Ghencea are şanse mari să se califice în primăvara europeană în cazul unei victorii cu Rio Ave. “Steaua a învăţat de-a lungul timpului cum să se comporte cu o echipă care e conştientă că îi este greu să cîştige. Dacă acest joc va fi cîştigat, Steaua îşi asigură, în mare măsură, calificarea în primăvara europeană. Nu cred că Steaua mai poate spera la primul loc. E poziţia perfectă avînd în vedere jocul şi lotul. Sănmărtean e ca Messi şi Ronaldo, iar în faza de atac toţi trebuie să joace în funcţie de el. Toţi ceilalţi trebuie să se subordoneze jocului său”, a spus Dumitru Dumitriu la FANATIK SHOW, la Look TV.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dumitriu l-a pus la zid pe Victor Piţurcă, care a ales să plece la Al Ittihad. “Piţurcă l-a salvat pe Sănmărtean. El este arabi şi datorită lui Sănmărtean. Şi ţineţi cont că Piţurcă nu-l vroia la echipa naţională. Ne-am rugat o ţară întreagă de el să-l convoace. Dacă venea un alt antrenor la Al Ittihad, Reghecampf ar fi avut mari probleme. În această situaţie, Reghecampf va lua campionatul fără probleme. Păi ce să cauţi la echipa naţională cu Cociş şi Florescu? Echipa naţională nu e FC Piţurcă. Erau opt, nouă jucători care nu mai doreau să vină la lot din cauza lui. S-ar putea ca Piţurcă să revină la naţională după meciul cu Al Hilal. Sănmărtean i-a băgat în buzunar lui Piţurcă toţi banii pe care îi ia de la arabi”, a spus Dumitriu.

dumitru_dumitriu_49487700

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri