Fotbal intern

Echipa națională s-a reunit pentru meciurile cu Suedia și Feroe! “Tricolorii” au efectuat primul antrenament. FOTO+VIDEO

17.03.2019 | 18:55
Echipa nationala sa reunit pentru meciurile cu Suedia si Feroe Tricolorii au efectuat primul antrenament FOTOVIDEO

Echipa națională a României s-a reunit, duminică, la Centrul Național de Fotbal de Mogoșoaia, pentru meciurile cu reprezentativele Suediei și Insulelor Feroe, primele din preliminariile pentru Campionatul European din 2020. Selecționerul Cosmin Contra a convocat 24 de fotbaliști pentru această acțiune, iar o parte dintre ei au ajuns deja la pregătire după ce au evoluat pentru echipele de club. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!


UPDATE, ora 18.50. Primul antrenament al echipei naționale a României înainte de dubla cu Suedia și Insulele Feroe a început la ora 18.00, la Mogoșoaia. Înaintea ședinței de pregătire, elevii lui Cosmin Contra au făcut poze cu un grup de 30 de copii de la LPS Buzău.

Antrenamentul naționalei

Primul antrenament al tricolorilor înaintea debutului în preliminariile #EURO2020? bit.ly/2T8CPmF#LuptamImpreuna ??

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Sonntag, 17. März 2019


Echipa națională s-a reunit pentru meciurile cu Suedia și Feroe

Primii fotbaliști care au ajuns la reunirea echipei naționale pentru meciurile cu Suedia și Insulele Feroe sau vor ajunge în cursul zile de duminică sunt Florin Niță, Alexandru Chipciu (ambii Sparta Praga), Costel Pantilimon (Nottingham Forest), Paul Anton (Krylia Sovetov), Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Claudiu Keșeru (toți Ludogoreț Razgrad), Nicușor Bancu, Alexandru Cicâldău (ambii U Craiova), Tudor Băluță, Ianis Hagi (ambii FC Viitorul), Cristian Manea, Ciprian Deac (ambii CFR Cluj) și Gheorghe Grozav (Kisvarda).

Ceilalți fotbaliști convocați de Cosmin Contra vor ajunge la lot după ce vor evolua în partidele echipelor de club la acest sfârșit de săptămână. Selecționerul echipei naționale a României a programat prima ședință de pregătire pentru duminică, de la ora 18:00, care va deschisă integral pentru mass-media. La finalul antrenamentului, Cosmin Contra și unul dintre jucători vor susține o conferință de presă.

Cristian Manea și Paul Anton la reunirea echipei naționale a României
Cristian Manea și Paul Anton la reunirea echipei naționale a României

Programul ”tricolorilor” înaintea meciului cu Suedia

Delegația echipei naționale a României va pleca joi, 21 martie, spre Stockholm, iar în capitala Suediei va fi cazată la hotelul Radisson Royal Park. Antrenamentul oficial va fi deschis presei în primele 15 minute și va avea loc vineri, 22 martie, de la ora 18:30 (ora României), pe Friends Arena. Înainte, de la ora 18:00, este anunțată o conferință de presă.

Partida Suedia – România, prima din campania de calificare la Campionatul European din 2020, se va disputa sâmbătă, 23 martie, de la ora 19:00, iar trei zile mai târziu, de la ora 21:45, ”tricolorii” vor întâlni pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj reprezentativa Insulelor Feroe. Pentru aceste jocuri, Cosmin Contra i-a pierdut accidentați pe Vlad Chiricheș și George Țucudean, înlocuindu-i cu Ionuț Nedelcearu și Andrei Ivan.

Tags: