Carousel hot news

VIDEO FABULOS / În timp ce Oblemenco era SUB ASEDIU, CS U îşi deschidea magazinul oficial pe imnul “Cîntec pentru Oltenia”!

CS U Craiova a inaugurat, astăzi, magazinul de prezentare al echipei, asta deşi duminică seara, un grup de suporteri ai echipei patronate de Adrian Mititelu a aruncat cu pietre în acesta şi a...
Autor: Răzvan Scarlat | 28.10.2013 | 15:47

CS U Craiova a inaugurat, astăzi, magazinul de prezentare al echipei, asta deşi duminică seara, un grup de suporteri ai echipei patronate de Adrian Mititelu a aruncat cu pietre în acesta şi a reuşit să spargă un geam (vezi video). La eveniment au participat managerul general al CS Universitatea, Pavel Badea, directorul executiv Felix Grigore, antrenorul Ovidiu Stîngă, dar şi jucătorii Mihăiţă Pleşan, Ionuţ Stancu şi Gabriel Velcovici. Asta în timp ce Adrian Mititelu şi jucătorii săi încercau să intre, fără succes, în baza sportivă de la Ion Oblemenco (vezi video).

Pavel Badea îi îndeamnă pe susţinătorii echipei primăriei să cumpere articole cu însemnele clubului, precizînd că preţurile acestora sînt accesibile oricui. “Oferta de preţuri este foarte avantajoasă pentru cei care vin să cumpere de la magazinul nostru, vindem echipamente de foarte bună calitate. Ne dorim să reprezentăm comunitatea cu onoare, mîndrie şi facem eforturi pentru a reuşi acest lucru. Ştiind că oltenii sînt foarte orgolioşi sperăm să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor lor”, a spus Badea, completat de Ovidiu Stîngă: “La Universitatea se doreşte un club european. E firesc să aibă un astfel de magazin, pentru a le putea oferi suporterilor tot ceea ce-şi doresc. Este un început promiţător. În Olanda e o experienţă creată în ani, e greu să ajungem la nivelul de acolo, dar putem realiza lucruri bune în ceea ce priveşte imaginea clubului nostru în România”.

VEZI VIDEO:

VEZI GALERIE FOTO:

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!