Fotbal international

Echipa CFR-ului pentru duelul cu ȚSKA Sofia. Dan Petrescu mizează pe Debeljuh. Fanatik confirmat

22.10.2020 | 18:23
Echipa CFRului pentru duelul cu TSKA Sofia Dan Petrescu mizeaza pe Debeljuh Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT

Billel Omrani nu a făcut deplasarea la Sofia din cauza unei accidentări, însă din echipa probabilă a CFR-ului pentru meciul din Bulgaria nu va lipsi Gabriel Debeljuh.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că francezul Omrani nu s-a deplasat la Sofia pentru duelul cu ȚSKA, din cauza unor dureri resimțite după meciul cu FC Botoșani, din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Atacul clujenilor se va baza, astfel, pe fostul atacant de la FC Hermannstadt, care a marcat la ultimele două apariții în tricoul vișiniu, cu cei de la KuPS Kuopio și cu FC Botoșani.

UPDATE, 22 octombrie, ora 18:35 / FANATIK a aflat că Billel Omrani a mers și el, în cele din urmă, la Sofia, chiar dacă nu se află în lotul lui echipei sale pentru aceasta partidă. Atacantul mai are nevoie de timp de refacere, însă „Bursucul” speră să poată conta pe el la partida de campionat cu FC Voluntari. După meciul cu ȚSKA, ardelenii vor merge direct la București. Meciul cu gruparea lui Mihai Teja va avea loc duminică, 25 octombrie, de la 21:30.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 22 octombrie, ora 18:25 / Așa cum FANATIK a anunțat încă din data de 21 octombrie, Dan Petrescu va miza pe o formulă cu Debeljuh și Rondon în avanposturi. Iată echipa confirmată a CFR-ului pentru duelul cu ȚSKA Sofia: Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Hoban, Djokovic, Păun – Deac, Debeljuh, Rondon

Echipele din duelul TSKA Sofia - CFR Cluj. Sursa foto UEFA
Echipele din duelul ȚSKA Sofia – CFR Cluj. Sursa foto: UEFA

Echipa probabilă a CFR-ului. Croatul Debeljuh marchează în Europa

Billel Omrani este unul dintre cei mai importanți jucători ai campionaie CFR Cluj, iar francezul a avut un rol determinant în ultimele trei sezoane, atunci când vișiniii au câștigat titlul în Liga 1. De asemenea, vârful a fost folosit de Dan Petrescu în toate meciurile din ediția precedentă a grupelor Europa League și a marcat un gol în victoria cu 2-1 în fața lui Lazio.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru „Bursuc”, el nu se va putea baza pe atacantul de 27 de ani și în duelul cu bulgarii de la ȚSKA Sofia, astfel că va trebui să atace cu Gabriel Debeljuh, fotbalistul transferat de la FC Hermannstadt. De origine croată, Debeljuh are un start bun de sezon și a marcat în ultimele două partide jucate pentru CFR.

De altfel, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a înscris și în ultimele două jocuri de Europa League. El a egalat la doi în meciul din turul doi preliminar al Champions League, cu Dinamo Zabreg, iar apoi a înscris în play-off-ul Europa League cu finlandezii de la KuPS Kuopio, pentru 2-0. Debeljuh va fi titular și la Sofia și va fi ajutat în avanposturi de venezueleanul Mario Rondon.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu se betonează cu Hoban și Djokovic

Tot în compartimentul ofensiv va evolua și Ciprian Deac, în vreme ce la mijlocul terenului Dan Petrescu va merge pe o formulă cu trei jucători, dintre care doi orientați mai degrabă spre faza defensivă. Rămas fără Bordeianu, plecat în Arabia, Petrescu se vede nevoit să apeleze din nou la Hoban, care va proteja apărarea alături de Djokovic. Tot în linia mediană va evolua și Alexandru Păun.

Cei patru fundași pe care antrenorul campioanei vrea să îi utilizeze sunt Mateo Susic, Andrei Burcă, Paulo Vinicius și Mario Camora. Bosniacul Susic i-a fost preferat lui Cristian Manea, în vreme ce în centrul apărării va evolua cuplul deja obișnuit. Dan Petrescu va miza pe aceeași linie de apărare folosită și la ultimele două meciuri europene, cu Djugarden și KuPS Kuopio.

Aceasta este echipa probabilă a CFR-ului pentru duelul cu ȚSKA Sofia din prima etapă a grupei A din Europa League, meci care va avea loc joi, 22 octombrie, de la ora 19:55:

  • Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Păun, Hoban, Djokovic – Deac, Debeljuh, Rondon
ADVERTISEMENT
Tags: