Fotbal intern

Echipa Universităţii Craiova pentru meciul cu FC Viitorul. Cinci absenţe importante pentru “Piţi”. FANATIK confirmat

30.09.2019 | 13:55
Echipa Universitatii Craiova pentru meciul cu FC Viitorul Cinci absente importante pentru Piti FANATIK confirmat

Universitatea Craiova – Viitorul are loc azi, de la ora 20.30, în etapa a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, pe stadionul Ion Oblemenco, iar FANATIK vă prezintă ce prim 11 îşi dorşete să folosească Victor Piţurcă în această seară, dar şi ce probleme întâmpină din cauza suspendărilor şi accidentărilor.

Echipa Universităţii Craiova pentru meciul cu FC Viitorul

Victor Piţurcă îl va trimite în poartă pe Mirko Pigliacelii, iar lina de fund este formată din Ivan Martic, Stephane Acka, Mihai Bălaşa şi BogdanVătăjelu. Luis Niţu, jucătorul în vârstă de 18 ani care l-a imprsionat pe fostul selecţioner al echipei naţionale a României, va face echipă cu Andrei Ivan şi cu Ştefan Baiaram, un alt puşti în vârstă de 16 ani care a fost luat de Piţi în lotul oltenilor, iar în spatele acestora vor evolua Alex Cicâldău, Alex Mateiu şi Nicuşor Bancu.

Faţă de primul 11 folosit de Victor Piţurcă în meciul din şaisprezecimile Cupei României cu CSM Reşiţa, scor 1-0, vor apărea 6 modificări. Astfel, Popescu, Măţel, Ferreira, Cosic, Briceag şi Koljic vor ieşi din echipa de start pentru meciul cu Viitorul.

Luis Niţu se bucură după un gol înscris împotriva celor de la Gaz Metan. Sursă foto: sportpictures.eu
Luis Niţu se bucură după un gol înscris împotriva celor de la Gaz Metan. Sursă foto: sportpictures.eu

Cinci absenţe importante pentru Piţurcă

Mai mult, Victor Piţurcă nu se va putea baza pe serviciile a cinci jucători importanţi pentru partida cu FC Viitorul Constanţa. Renato Kelic şi Valentin Mihăilă sunt suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Uros Cosic, Kamer Qaka şi Alexandru Măţel sunt accidentaţi. Echipa Craiovei pentru meciul cu Viitorul, anunțată de FANATIK de la ora 13:55:

  • Pigliacelli – Martic, Acka, Bălaşa, Vătăleju – Cicâldău, Mateiu, Bancu – Niţu, Ivan, Baiaram

Înaintea meciului direct care va avea loc pe stadionul Ion Oblemenco, Universitatea Craiova şi FC Viitorul sunt despărţite în clasament de două puncte. Formaţia lui Gică Hagi este pe 2, cu 21 de puncte, după 6 victorii, 3 remize şi o înfrângere în 10 partide. De partea cealaltă, gruparea din Bănie are 19 puncte, a pierdut 3 meciuri, a câştigat 6 şi a remizat o singură dată. În cazul unei victorii pe stadionul Ion Oblemenco, Viitorul o egalează pe CFR Cluj în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, iar oltenii ar urca pe locul 2 dacă va lua cele 3 puncte puse la bătaie în etapa 11.

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa are loc de la ora 20.30, în etapa a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, pe stadionul Ion Oblemenco. Partida este transmisă de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.