Sport

EXCLUSIV / Tănase şi Keşeru, TITULARI! Uite PRIMUL 11

Echipa de start a Stelei: Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Popa, Sănmărtean, Tănase – Keşeru ...
27.08.2014 | 16:45
EXCLUSIV  Tanase si Keseru TITULARI Uite PRIMUL 11

Echipa de start a Stelei: Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Popa, Sănmărtean, Tănase – Keşeru 

UPDATE 18:50 / Conform informaţiilor FANATIK.RO, Gâlcă înclină să înceapă cu Keşeru titular! Iancu ar urma să ia loc pe banca de rezerve. Tehnicianul mizează pe forma de moment a fostului atacant de la Bastia, autor a şase goluri în partida cu Pandurii, din urmă cu aproape două săptămîni.

UPDATE 15: 10 / Costel Gâlcă s-a decis! Cristi Tănase va fi titular diseară contra lui Ludogoreţ! Căpitanul Stelei a făcut faţă cu brio la antrenamentul de la prînz şi, după ce s-a consultat atît cu jucătorul, cît şi cu staff-ul medical, Gâlcă a decis să-l introducă pe teren pe Tănase din primul minut, însă pentru doar 45 de minute, pentru a nu risca o recidivă!

UPDATE 13: 45 / Membrii staff-ului tehnic al roş-albaştrilor îl testează în aceste momente pe Cristi Tănase la un nou antrenament pentru a vedea dacă “decarul” Stelei este apt sută la sută pentru jocul cu Ludogoreţ.

TASE

UPDATE Ora 11:00 / Sursele FANATIK.RO au dezvăluit faptul că mijlocaşul Stelei, Cristi Tănase, i-a solicitat lui Costel Gâlcă să conteze pe el la jocul de diseară, cu toate că fotbalistul mai resimte dureri. Totuşi, decizia finală se va lua cu cîteva ore înainte de meci, atunci cînd Gâlcă se va consulta, din nou, atît cu Tănase, cît şi cu staff-ul medical al Stelei, aşa cum obişnuieşte noul tehnician din Ghencea, în cazul jucătorilor accidentaţi. “E un meci prea important, vreau să forţez şi să joc”, i-a transmis Tănase tehnicianului.

––––

Constantin Gâlcă a deplasat la Sofia întreg lotul de jucători, însă abia în cursul zilei de astăzi va decide primul 11 pe care îl va trimite pe teren, contra lui Ludogoreţ. Accidentat în partida de campionat cu Ceahlăul, Arlauskis s-a refăcut şi va fi, aproape sigur, titular în această seară. Titularizarea lui Tănase este pusă, însă, sub semnul întrebării, mai ales că mijlocaşul a resimtit, după antrenamentul de luni, dureri în urma accidentării la inghinali.

S-au antrenat normal

După ce a susţinut conferinţa de presă, Gâlcă a coborît în iarbă, unde a condus antrenamentul oficial de pe Vasil Levski. La şedinţa de pregătire au participat atît Tănase, cît şi Arlauskis. Cei doi s-au antrenat cot la cot cu coechipierii lor, însă mijlocaşul va afla, mai mult ca sigur, abia în cursul zilei de astăzi dacă va putea evolua contra lui Ludogoreţ, în urma unei discuţii decisive cu Gâlcă, dar şi cu medicul echipei. Altfel, atmosfera de la antrenament a fost destinsă, iar, spre final, Gâlcă şi colaboratorii săi s-au alăturat fotbaliştilor la o “miuţă”.

Varianta 1: joacă Tănase

În cazul în care “Dodel” va fi apt de joc, Gâlcă mai are de rezolvat o singură problemă, cea a vîrfului. Cum Chipciu lipseşte din cauza unei suspendări, tehnicianul are de ales între Keşeru şi Iancu. Fostul atacant al lui Bastia are de partea sa evoluţia de senzaţie din partida cu Pandurii, precum şi partida tur cu Aktobe cînd a evoluat titular şi a marcat în prima repriză. De partea cealaltă, căpitanul “tricolorilor” mici a impresionat în partida tur cu Stromsgodset, cînd a marcat unicul gol al partidei. Însă, de atunci, Iancu nu a mai realizat nimic notabil, intrînd într-un con de umbră. În aceste condiţii, Keşeru pare favorit să-l înlocuiască pe Chicpiu în atac.

Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Popa, Sănmărtean, Tănase – Keşeru (Iancu)

Varianta 2: Stanciu, titular!

Dacă fostul jucător al lui FC Argeş nu va putea evolua, Gâlcă va avea mari bătăi de cap. În afara vîrfului de atac, tehnicianul din Ghencea va trebui să decidă şi cine îl va înlocui pe Tănase în partea stîngă a liniei mediane, Stanciu şi Pîrvulescu fiind soluţiile. Favorit pare fostul vasluian, asta în condiţiile în care a evoluat constant în ultima perioadă şi chiar a şi marcat în preliminariile Ligii Campionilor. Pîrvulescu nu a rupt gura tîrgului în acest sezon, deşi Gâlcă a început cu el titular în partida tur cu Stromsgodset. A fost înlocuit, însă, după 58 de minute de joc chiar cu Stanciu. În aceste condiţii, Stanciu are cele mai mari şanse să joace în banda stîngă, în cazul în care Tănase nu va putea fi recuperat.

Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Popa, Sănmărtean, Stanciu (Pîrvulescu) – Keşeru (Iancu)

 P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!