Fotbal intern

GALERIE FOTO. Craiova lui Mititelu şi-a prezentat echipamentul pentru Liga 4. Vezi cum arată: “#rezist”

FCU Craiova va evolua în actualul sezon în Liga 4, echipa lui Adrian Mititelu va debuta contra celor de la Dunărea Calafat - VEZI DETALII AICI. Oltenii au anunţat pe contul oficial de Facebook al...
06.08.2017 | 19:08
GALERIE FOTO Craiova lui Mititelu sia prezentat echipamentul pentru Liga 4 Vezi cum arata rezist
ADVERTISEMENT

FCU Craiova va evolua în actualul sezon în Liga 4, echipa lui Adrian Mititelu va debuta contra celor de la Dunărea Calafat – VEZI DETALII AICI. Oltenii au anunţat pe contul oficial de Facebook al clubului cum vor arăta echipamentele pe care le vor purta jucătorii echipei în ediţia actuală de campionat.

Echipament FCU Craiova. Rândul principal de echipamente este format dintr-un tricou albastru, acesta având imprimat mesajul “#rezist”, motto ales de oficialii clubului pentru a simboliza situaţia în care se află formaţia din Bănie. Pe lângă aceste mesaj, pe tricou se ma regăsesc emblema clubului, dar şi un logo cu tricolorul cu cele patru steluţe ce reprezintă cele patru titluri de campioni ai României. Pe una dintre mâneci se mai află şi sloganul “Justice for Craiova”.

ADVERTISEMENT

Echipament FCU Craiova. Rândul secundar este format dintr-un echipament de culoare neagră, acesta având la rândul său inscripţionate logourile menţionate mai sus. Imaginile cu noul echipament al celor de la FCU Craiova pot fi văzute în GALERIA FOTO. Pe spatele tricourilor folosite de echipa lui Adrian Mititelu este inscripţionat motto-ul “Leii din Bănie”.

Suporterii formaţiei din Bănie care îşi doresc să cumpere aceste echipamente o pot face din data de 5 septembrie de la sediul clubului sau prin comandă online. Oficialii clubului FCU Craiova au anunţat pe pagina oficială de Facebook că preţurile vor fi comunicate în cel mai scurt timp. Echipa lui Adrian Mititelu va juca şi în acest sezon cu un echipament oferit de cei de la Adidas.

ADVERTISEMENT