Sport

Echipament nou pentru CFR Cluj. Cum arată tricourile în care vor evolua campionii României în Liga 1 și Conference League. Video

CFR Cluj și-a prezenta noul echipament oficial. Acesta va fi folosit de trupa lui Dan Petrescu începând de luna viitoare.
14.09.2021 | 22:00
Echipament nou pentru CFR Cluj Cum arata tricourile in care vor evolua campionii Romaniei in Liga 1 si Conference League Video
CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Noul echipament în care va evolua campioana României, atât în meciurile din Liga 1, cât și în cele din grupele Conference League, a fost prezentat fanilor.

Clubul ardelean a încărcat pe pagina oficială de Facebook videoclipul de prezentare a noilor tricouri.

ADVERTISEMENT

Echipament realizat printr-o tehnologie de ultimă generație

Noul echipament al CFR-ului este simplu. Gulerul tricourilor este rotund, iar acestea sunt de culoare vișinie, cu inserții aurii în părțile laterale.

Spre deosebire de vechia variantă de echipament, pe cel nou nu mai apar inserate numele tuturor sponsorilor, ci doar al celui principal. Noul echipament a fost furnizat campioanei de către sponsorul tehnic, Nike.

ADVERTISEMENT

”Începem grupele UEFA Europa Conference League în noul tricou VaporKnit lll! Începând cu luna octombrie, acesta va fi tricoul pe care băieții îl vor îmbrăca și în meciurile din Liga 1. De săptămâna viitoare tricoul va putea fi achiziționat din FanShop-ul CFR de la Tribuna 2.

Realizat din 100% fibră de poliester reciclată, noul tricou al campioanei României duce tehnologia Nike VaporKnit la un alt nivel privind capacitatea ridicată de uscare rapidă.

ADVERTISEMENT

Firele tricoului au fost concepute cu scopul de a combate agățarea lui și de a-l împiedica să devină mai greu datorită umezelii”, a fost mesajul postat de campioană pe pagina de Facebook.

Parteneriat de succes

CFR Cluj are un parteneriat tehnic cu Nike Football semnat în vara anului trecut, imediat după ce gruparea feroviară a cucerit al patrulea titlu de campioană a țării.

ADVERTISEMENT

250.000 de euro anual, este valoarea echipamentului pe care CFR îl va primi de la americani.

CFR Cluj este liderul Ligii 1, cu 21 de puncte și este singura reprezentantă a României în competițiile continentale intercluburi.

În acest sezon va evolua în grupa D a Conference League, alături de echipele Jablonec, AZ Alkmaar și Randers. Primul meci este programat, joi, de la ora 22:00, în deplasare, la Jablonec.

ADVERTISEMENT