Fotbal international

GALERIE FOTO. Vezi aici echipamentul lui Sporting pentru Bucureşti. E printre cele mai nereuşite în lume

Cunoscuta revistă britanică FourFourTwo a publicat în ultimul număr o ierarhie a celor mai reuşite ţinute de echipament ale echipelor de fotbal din întreaga lume, precum şi topul invers, al...
13.08.2017 | 12:15

Cunoscuta revistă britanică FourFourTwo a publicat în ultimul număr o ierarhie a celor mai reuşite ţinute de echipament ale echipelor de fotbal din întreaga lume, precum şi topul invers, al celor mai puţin reuşite combinaţii. În ultima categorie apar şi ţinutele de deplasare ale celor două adversare ale echipelor româneşti în cupele europene, respectiv RB Salzburg, pentru Viitorul şi Sporting Lisabona pentru FCSB, dar şi, neaşteptat, numele unor giganţi ai balonului rotund.

Echipament Sporting. Ţinuta de deplasare, intre cele mai urate in lume (3)

Echipament Sporting. Ţinuta de deplasare, intre cele mai urate in lume (4)

Echipament Sporting. Ţinuta de deplasare, intre cele mai urate in lume (5)

Cele mai frumoase tricouri din lume, atât pentru meciurile de acasă, cât şi pentru cele din deplasare, aparţin echipei italiene Sampdoria. Pe locul 2 se află al treilea echipament al brazilienilor de la Palmeiras, iar podiumul este completat cu ţinuta de joc de acasă a celei mai populare grupări din Argentina, Boca Juniors. Pe locul 19, ultimul din acest top este fosta echipă a lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, echipamentul de acasă.

Echipament Sporting. Vor veni astfel îmbrăcaţi la Bucureşti

Mult mai interesante sunt lucrurile în ceea ce priveşte cele mai nereuşite echipamente. Aici figurează doar 18 cluburi, cu unul mai puţin decât în topul celor mai frumoase şi acest ultim loc aparţine austriecilor de la RB Salzburg, care au două rânduri de echipament de deplasare, albastru şi alb, dar niciunul nu a fost considerat reuşit. Pe locul 7, deci şi mai nereuşit, este echipamentul de deplasare al adversarilor lui FCSB, cu care, foarte probabil, îi vom vedea evoluând la Bucureşti, pe 23 august, pe jucătorii de la Sporting.

Echipament Sporting. Ţinuta de deplasare, intre cele mai urate in lume (2)

Un singur cuvânt este scris în dreptul imaginii cu echipamentul portughezilor, Vomits, care spune absolut totul şi este singura imagine din cele 18 la care explicaţia s-a rezumat la un singur cuvânt.

CLICK GALERIE FOTO CELE MAI NEREUŞITE ECHIPAMENTE

Pe locul 11 este a treia ţinută a lui Juventus, cea verde, considerată un mare kitsch, pe 8 tricoul de deplasare al lui Liverpool, care nu are nimic în comun cu culorile tradiţionale ale cormoranilor, pe 6 al treilea echipament al lui Real Madrid, cu albastru, iar podiumul, în ordine inversă, cuprinde pe locul 3 Manchester United cu al treilea echipament, pe 2 cel de deplasare al lui Feyenoord şi lider nedorit e cu toate tipurile de echipament ale nou promovatei în Premier League, Huddersfield.