Fotbal intern

FOTO. Schimbare majoră. Cum arată noul echipament al Stelei

UPDATE, 14 iulie, ora 12:30 / Steaua şi-a prezentat printr-o postare pe Facebook noul echipament. Aşa cum FANATIK.RO anunţa în exclusivitate, culoarea predominantă este roşu, şorţurile fiind...
14.07.2017 | 12:35

UPDATE, 14 iulie, ora 12:30 / Steaua şi-a prezentat printr-o postare pe Facebook noul echipament. Aşa cum FANATIK.RO anunţa în exclusivitate, culoarea predominantă este roşu, şorţurile fiind albastre. 

“Tricoul este de culoare roşie, cu dungi verticale. Gulerul are formă modernă şi are integrată o bandă de culoare albastră în partea din spate.

Părţile laterale ale tricoului au o dungă albastră dintr-un material special. Atunci când jucătorul se află în mişcare, materialul se întinde pentru a oferi o ventilaţie îmbunătăţită şi dezvăluie inserţii de culoare galbenă poziţionate în interiorul texturii. Nike a folosit această combinaţie cromatică pentru a integra în echipament culorile care se regasesc în drapelul naţional.

Kitul este completat de un şorţ de culoare albastră şi de două seturi de jambiere realizate în culorile tradiţionale ale echipei, roşu şi albastru, ce prezintă un grafic în zona gambelor.

Noul echipament va fi folosit în premieră în primul meci pe care echipa îl va juca sezonul acesta, împotriva celor de la FC Voluntari”, se arată în comunicatul Stelei.

Echipament Steaua. Schimbare majora. Cum arata noile tricouri (1) Echipament Steaua. Schimbare majora. Cum arata noile tricouri (2) Echipament Steaua. Schimbare majora. Cum arata noile tricouri (3) Echipament Steaua. Schimbare majora. Cum arata noile tricouri (4)


Steaua pregăteşte o schimbare majoră la noile echipamente pentru sezonul care stă să înceapă. Culoarea predominantă a echipamentului va fi roşu, în considerare fiind luate mai multe modele de dungi roşu cu albastru.

Echipament Steaua. Culorile de pe noul echipament vor fi mai vii, foarte asemănătoare cu cele ale clubului FC Basel, “roş-albaştrii” din Elveţia. Nuanţele de roşu şi albastru de pe tricouri vor fi mai deschise, exact ca şi la Basel.

Echipament Steaua. Schimbare majora. Cum arata noile tricouri (2)

FANATIK.RO a aflat că echipamentul principal va fi preponderent roşu şi va avea inserţii albastre. Marea modificare faţă de stagiunea trecută va fi nuanţa mai deschisă la cele două culori.

Echipament Steaua. FCSB rămâne fidelă sponsorului de echipament Nike, parteneriat care datează deja de mai bine de 15 ani. Roş-albaştrii sunt şi una dintre puţinele cluburi din România care încasează şi bani de la sponsorul de echipament, aproximativ 500.000 de euro, plus echipamentele: echipament de joc, treninguri, echipament de prezentare, mingi, accesorii.

Mai mult, Steaua încasează şi un procent de 8% din vânzarea de echipamente cu însemnele Stelei, iar în medie se vând anual 5000 de tricouri la un preţ de 400 de lei bucata. Un calcul simplu arată că în conturile clubului intră şi din vânzarea de tricouri aproximativ 36.000 de euro.

Echipament Steaua. Ofertă de la o rivală Nike

Roş-albaştrii sunt alături de Nike de mai bine de 15 ani, însă în această vară au primit o ofertă tentantă pentru schimbarea echipamentului.

Este vorba despre o ofertă de la producătorul de echipament german, Puma, care sponsorizează echipe mari ale Europei precum: Arsenal, Borussia Dortmund sau Leicester City. Din România, FC Voluntari are echipament Puma.

Echipament Steaua. Schimbare majora. Cum arata noile tricouri (5)

Echipament Steaua. Totuşi, Steaua a refuzat oferta din partea sponsorului tehnic german şi a rămas alături de Nike. În 2015, Steaua a mai avut o ofertă de la Adidas, însă nici atunci roş-albaştrii nu au vrut să schimbe.

Dinamo, schimbare spectaculoasă

Rivala Dinamo nu se lasă mai prejos şi şi-a prezentat noile echipamente. În această vară, “câinii” şi-au schimbat sponsorul tehnic, trecând de la Nike la Macron, o firmă italiană de echipament sportiv.

Dinamo nu încasa niciun euro de la Nike, fiind sponsorizată doar cu echipamentul sportiv. În schimb, odată cu noua înţelegere, Macron oferă gratis echipamentul şi plătesc încă 250.000 de euro pe an clubului din Ştefan cel Mare.

Echipament Steaua. Schimbare majora. Cum arata noile tricouri (4)

Noul echipament al câinilor va fi cu dungi alb-roşii, în stilul celor de la Stoke City. “Câinii” şi-au prezentat echipamentul cu câteva zile înainte de startul sezonului.

Echipamentul lui CS U Craiova a stârnit cele mai mari controverse

Noul echipament al echipei CS U Craiova a stârnit cele mai mari controverse. Dar o mare parte a fanilor s-au amuzat de tricourile oltenilor criticând modelul ales de oficiali.

Tricourile pentru meciurile de pe teren propriu sunt albastre cu dungi albe şi cu modelul Coloanei Infinitului pe centru, iar cele pentru deplasare păstrează designul şi inversează culorile. Al treilea rând de echipament este negru.

Echipament Steaua. Schimbare majora. Cum arata noile tricouri (3)

“Mai urât de atât nu se putea” şi “habar nu aveam că Joma face şi mileuri” au fost reacţiile fanilor.

Noul sezon din Liga 1 începe în acest weekend, primul meci fiind programat vineri, de la ora 21:00 la Severin între CS U Craiova şi CSM Iaşi.