Sport

Echipamentul lotului olimpic al României, desființat de Dana Budeanu: “Mușamale luate de pe tarabă! Îi trimite la Paris ca pe niște măscărici!”. Foto

Dana Budeanu dă de pământ cu echipamentul lotului olimpic al României: "Mușamale luate de pe tarabă! Îi trimite la Paris ca pe niște măscărici!"
29.05.2024 | 20:00
Echipamentul lotului olimpic al Romaniei desfiintat de Dana Budeanu Musamale luate de pe taraba Ii trimite la Paris ca pe niste mascarici Foto
Dana Budeanu dă de pământ cu echipamentul propus de COSR. Sursă foto: edit Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipamentul lotului olimpic al României au ajuns motiv de controverse în ultimele zile, după ce Dana Budeanu și Octavian Morariu (membru în al Comitetului Executiv), și-au expus părerea despre kit.

Dana Budeanu despre echipamentul propus de COSR: “Mușamale luate de pe tarabă! Îi trimite la Paris ca pe niște măscărici!”

Vestimentația propusă de COSR pentru sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 a pornit un val de reacții, membrii Comitetului Executiv nefăcând excepție.

ADVERTISEMENT

Într-o sedintă desfășurată la Izvorani, conducătorii sportului românesc au participat la o sesiune de prezentare a setului de echipament. După prezentarea ținutelor, întrebările și controversele au început să apară, în special despre materialele folosite și estetica de iz caraghios.

Dana Budeanu, celebrul designer vestimentar, nu a rămas indiferentă și a comentat, potrivit sportpesurse.ro, echipamentul pe care COSR l-a propus pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

ADVERTISEMENT

„Acestea sunt costumele sportivilor români care participă la Jocurile Olimpice de la Paris! Nu, nu e caterincă! După o viață de muncă, fără copilărie, fără nopți și fără zile, ROMÂNIA îi trimite pe la Paris ca pe niște măscărici! Desculți, în sandale de turist cu borsete și-n ciorapi, sportivii pleacă în niște mușamale luate de pe tarabă!”, a declarat Dana Budeanu, conform sursei menționate mai sus.

„Ce e, mă, cu voi, mă! Le fac eu MOCA, mă! 150 de mii de euro și ăia plătiți de Dedeman (principalul sponsor COSR) pentru asemenea orori? Au venit treningurile cu autocarul din Turcia în 90? Cum este posibil, măi, neterminaților, mă? Zici că-s de căpătat și s-au îmbrăcat  de la vecinii cu frați mai mari! Cine a putut crea așa mizerii? Zici că suntem la prezentarea noului lot de pui de la Crevedia!”, a mai spus Dana Budeanu, conform sportpesurse.ro.

ADVERTISEMENT
salopete
Salopete propuse de COSR. Sursă foto: sportpesurse.ro

Octavian Morariu:„Mie, personal, nu-mi plac!”

Octavian Morariu este membru în Comitetul Executiv al COSR și a reacționat vis-a-vis de ținutele propuse de COSR.

„Mie, personal, nu-mi plac. Ce să vă spun altceva? Nu-mi plac. Dacă le-as schimba? Îi las pe ei să decidă, că sunt băieți mari. Nu cunosc niciun detaliu despre cine, cum le-a făcut, dacă s-a cheltuit ceva. Habar n-am”, a declarat Octavian Morariu, potrivit sursei menționate mai sus.

ADVERTISEMENT

Președintele COSR, Mihai Covaliu, a susținut că se pot aduce modificări uniformelor și că a fost doar o prezentare preliminară, nefiind nimic oficial.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”