Fotbal international

Real Madrid va face patru schimbări pentru „El Clasico” de diseară. Surprize în apărarea Barcelonei!

06.02.2019 | 13:52
Real Madrid va face patru schimbari pentru El Clasico de diseara Surprize in apararea Barcelonei
ADVERTISEMENT

FC Barcelona – Real Madrid este capul de afiș al semifinalelor Cupei Spaniei. „El Clasico” se joacă miercuri, 6 februarie, de la ora 22:00. Antrenorul celor de la Real Madrid, Santiago Solari, va pregăti mai multe modificări în primul 11 față de echipa cu care a jucat în partida cu Deportivo Alaves, câștigată de madrileni cu 3-0.

Astfel, cei de la As au anunțat primul 11 al lui Real Madrid. „Galacticii” vor schimba patru jucători față de ultima partidă din La Liga. Astfel, dispar fundașii Odriozola, Fernandez și Regullon, dar și mijlocașul Ceballos. În locul lor revin Dani Carvajal, Raphael Varane, Marcelo și Toni Kroos. Primul 11 al lui Real Marid ar trebuie să arate în felul următor, potrivit presei spaniole: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Vinicius.

ADVERTISEMENT

Cum va arăta FC Barcelona în „El Clasico”. Ce se întâmplă cu Leo Messi

De partea cealaltă, catalanii nu se vor putea baza pe portarul Jasper Cillessen, accidentat. De asemenea, Leo Messi a fost tamponat destul de serios în partida din weekend, contra celor de la FC Valencia, care s-a încheiat cu scorul de 2-2. Cu toate acestea, fotbalistul argentinian a apărut la antrenamentul Barcelonei cu o zi înainte de „El Clasico” și a arătat destul de bine. Astfel, trupa blaugrana speră să îl poată folosi pe Leo în partida de miercuri. O altă absență pentru Ernesto Valverde este fundașul lateral Jordi Alba, care este suspendat și va rata derby-ul cu Barcelona. Astfel, în locul său o să apară în flancul stâng Sergi Roberto. Spaniolul reprezintă o improvizație întrucât el a jucat de-a lungul carierei la închidere sau în flancul drept al apărării.

Cum vor arăta echipele de start la FC Barcelona Real Madrid
Leo Messi și Sergio Ramos sunt anunțati titulari în „El Clasico”

Așadar, presa spaniolă susține că primul 11 al lui FC Barcelona va arăta în felul următor: Ter Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, S. Roberto – Rakitic, Busquets, Arthur – Messi, Suarez, Coutinho. Partida dintre FC Barcelona și Real Madrid din semifinalele Cupei Regelui Spaniei se va juca de la ora 22:00. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Betis Sevilla și FC Valencia.

ADVERTISEMENT