Fotbal intern

Echipe probabile pentru Universitatea Craiova – FCSB! Surpriza pregătită de Mihai Teja

05.05.2019 | 09:06
Echipe probabile pentru Universitatea Craiova  FCSB Surpriza pregatita de Mihai Teja

Echipele probabile pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB au și câteva surprize. Mihai Teja este primul antrenor care ar putea schimba ceva în registrul tactic pentru șocul din Bănie. Tehnicianul roș albaștrilor este obligat să ia toate cele 3 puncte dacă vrea să rămână în apropiere de CFR Cluj. În caz contrar, ardelenii se pregătesc din nou de sărbătoare.

Echipe probabile pentru Universitatea Craiova – FCSB!

Corneliu Papură știe și el că de meciul cu FCSB depind multe. Dacă pierde, situația lui se complică, în schimb dacă reușește să învingă o rivală a oltenilor, atunci antrenorul pune presiune serioasă pe conducere și își depune și el candidatura pentru un mandat în sezonul viitor pe banca tehnică a Craiovei. Adus ca înlocuitor al italianului Devis Mangia, Papură are obiectiv clar – trebuie să adune puncte și să forțeze locul 2 în Liga 1 Betano

Tehnicianul oltenilor începe în poartă cu italianul Pigliacelli. Goalkeeper-ul ar putea ajunge în Serie A din sezonul următor. Două echipe îl doresc și sunt dispuse să plătească pentru el. Pe linia de fund, Craiova joacă în 4 oameni cu Dimitrov, Donkor, Kelic și Bancu, în timp ce la mijloc sunt Mateiu, Fedele și Cicâldău. În ofensivă, Universitatea se bazează pe 3 oameni, Bărbuţ, Fortes și Mihăilă

Oltenii salută publicul după înfrângerea cu FCSB de pe Național Arena © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cum joacă FCSB derby-ul cu Universitatea Craiova

De partea cealaltă, Mihai Teja merge pe mâna lui Bălgrădean în poartă, așa cum a făcut-o de fiecare dată. Tot un sistem tactic cu 4 fundași a gândit și fostul antrenor al medieșenilor pentru roș albaștrii în deplasarea din Bănie. Benzar, Planic, I. Cristea și J. Morais trebuie să asigure apărarea și să închidă toate culoarele gazdelor. Nedelcu sau portughezul Teixeira, aici Teja având un semn de întrebare și Filip vor sta deasupra fundașilor.

Dennis Man, Florin Tănase și Florin Coman sunt cei trei oameni din ofensivă, în timp ce atacantul francez Harlem Gnohere va fi vârful împins al roș albaștrilor pentru jocul de pe arena Ion Oblemenco.

  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano

 

Tags: