Carousel hot news

S-a modificat ROAF! Ce nu mai au voie preşedinţii! Şi ce păţesc acum echipele care se retrag! E teroare!

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat propunerea Ligii Prpofesioniste de Fotbal de modificare a Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF)....
Autor: Silviu Ghering | 28.07.2015 | 15:34
S-a modificat ROAF! Ce nu mai au voie preşedinţii! Şi ce păţesc acum echipele care se retrag! E teroare!

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat propunerea Ligii Prpofesioniste de Fotbal de modificare a Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF).

Modificarea adoptată se referă la numărul de echipe la care poate lucra un oficial într-un sezon, număr nelimitat pînă acum. Noul paragraf din ROAF arată astfel: “În timpul unui an competiţional, un oficial aflat într-o funcţie care-i permite exercitarea unei influenţe asupra hotărîrilor clubului (spre exemplu: preşedinte, manager, director executiv, etc) nu-şi poate desfăşura activitatea la mai mult de două cluburi din acelaşi nivel competiţional”.

Astfel, un oficial nu mai poate activa într-un sezon la mai mult de două cluburi din aceeaşi ligă. Practic, legea aplicată pentru antrenori este valabilă acum şi pentru preşedinţi, manageri sau directori.

Comitetul Executiv al FRF a mai modificat şi Regulamentul Disciplinar, astfel că o echipă care nu se prezintă la două meciuri într-un sezon, se retrage sau este exclusă după începerea campionatului, va fi retrogradată în ultima categorie din cadrul asociaţiei judeţene de care aparţine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!