Fotbal intern

Echipele calificate în sferturile de finală din Cupa României! Vezi toate rezultatele din optimi

01.11.2018 | 23:45
Echipele calificate in sferturile de finala din Cupa Romaniei Vezi toate rezultatele din optimi

FANATIK.RO îți prezintă rezultatele complete din „optimi” și toate echipele calificate în sferturile de finală din Cupa României. Am avut parte de o fază a competiției memorabilă, care a adus și două surprize majore: FCSB și Dinamo au fost eliminate!

Fără îndoială, cel mai nebun meci s-a disputat la Miercurea Ciuc, acolo unde gazdele au condus cu 2-0 în timpul regulamentar, dar au fost egalate. În prelungiri, Dinamo a preluat conducerea, însă ciucanii au trimis meciul la loviturile de departajare grație unui gol marcat în minutul 115.

La penalty-uri, Dinamo a avut ocazia să închidă partida prin Grozav, dar acesta a preferat să execute o scăriță, care s-a dus peste poartă. Miercurcea Ciuc a câștigat cu 6-5, după ce dinamovistul Delorge a executat de două ori ultima lovitură.

Rezultate optimi de finală Cupa României

U Craiova, CFR Cluj, Astra, Viitorul, Hermannstadt, Sepsi, Dunărea Călărași și Miercurea Ciuc sunt echipele calificatea în „sferturile” Cupei României. Partidele din această fază vor avea loc într-o singură manșă între 25 februarie și 3 septembrie.

  • Gaz Metan – CFR Cluj 0-1
  • U Cluj – Astra 3-3 (0-1 după prelungiri)
  • CS Mioveni – Sepsi 0-5
  • Poli Iași – Viitorul 2-2 (3-5 după penalty-uri)
  • Turnu Măgurele – U Craiova 1-4
  • Hermannstadt – Voluntari 3-0
  • Miercurea Ciuc – Dinamo 3-3 (6-5 după penalty-uri)
  • Dunărea Călărași – FCSB 2-1

O mare surpriză s-a produs și la Călărași, acolo unde nou-promovata în Liga 1 Betano a învins-o pe FCSB. E pentru a doua oară la rând când roș-albaștrii părăsesc competiția devreme, după ce anul trecut au fost eliminați în sferturi de Hermannstadt, o altă echipă promovată în prima ligă în acest sezon.

U Cluj – Astra a fost o altă partidă nebună. Clujenii aveau 3-0 în minutul 10, dar până la urmă giurgiuvenii au revenit și au dat lovitura în reprizele de prelungiri. Craiova a fost și ea condusă de modesta Turnu Măgurele, însă după pauză Mangia a băgat titularii, iar oltenii au marcat de patru ori.

Poli Iași – Viitorul s-a decis la penalty-uri, acolo unde constănțenii n-au ratat nicio lovitură. Sepsi și Hermannstadt, echipe care se vor înfrunta în campionat în weekend, au avut parte de cele mai ușoare partide, impunându-se cu 5-0, respectiv 3-0. CFR Cluj a câștigat cu 1-0 partida jucată la Mediaș.