Life

Echipele de la America Express 2022. Cătălin Scărlătescu şi iubita sa, Doina Teodoru, printre concurenţi

Echipele de la America Express 2022. Cine sunt concurenții din acest an ai emisiunii, după ce s-a transformat din Asia Express în America Express. Cătălin Scărlătescu şi iubita sa sunt printre ei.
20.05.2022 | 13:36
Echipele de la America Express 2022. Foto: Colaj Fanatik / Antena 1
ADVERTISEMENT

Sunt nouă echipe care vor participa la America Express, iar printre ei se află și chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru.

Echipele de la America Express 2022

Sunt multe vedete care participă alături de partenerii de viață, dar și câțiva prieteni care au decis să trăiască împreună experiența America Express 2022.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a decis să accepte provocarea și participă la America Express alături de partenera lui. Juratul de la Chefi la cuțite a dezvăluit că îi place mult emisiunea și își dorește să vadă America din această postură.

“Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta.

ADVERTISEMENT

Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Pe lângă Cătălin Scărlătescu care participă alături de iubita lui, concurenți la America Express 2022 mai sunt și Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Puya și Melinda, soția sa, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mai participă la America Express 2022 cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu.

Ce spun concurenții de la America Express

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au dezvăluit că deja au trecut prin foarte multe împreună, așa că experiența America Express le va uni și mai mult.

ADVERTISEMENT

“Am crescut și am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă”, au spus ele, conform Antena 1.

Cătălin Bordea a plecat de la emisiunea Xtra Night Show special pentru această experiență. Acesta a mărturisit că vrea să iasă din zona de confort și de aceea participă la America Express.

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare.

Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta până plâng prima oară”, a spus Cătălin Bordea.

ADVERTISEMENT