Fotbal intern

Echipele de start în Dinamo – FCSB! FANATIK.RO a avut dreptate! Olimpiu Moruţan, titular

11.11.2018 | 19:20
Echipele de start în Dinamo - FCSB! FANATIK.RO a avut dreptate! Olimpiu Moruţan, titular
Echipele în Dinamo - FCSB. Arbitrul asistent Octvian Şovre intervine la o încăierare generală între jucătorii celor două echipe în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti
ADVERTISEMENT

Dinamo şi FCSB se întâlnesc astăzi într-un nou episod din derby de România. Gazdele au trecut de la un antrenor la altul, iar acum Mircea Rednic a obţinut prima victorie la al treilea meci şi speră ca un rezultat bun în duelul cu rivala să confirme revenirea de formă şi să ţină echipa pe linia de plutire.

UPDATE, ora 19:20. FCSB a publicat echipa de start pentru derby. Este aceeaşi formaţie pe care v-a oferit-o FANATIK.RO

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Stan – Nedelcu, Teixeira – Man, Moruţan, Tănase – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică 

ADVERTISEMENT

Dinamo (4-1-4-1): Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici – Cooper –  Sorescu,  Hanca, Nistor, Salomao – D. Popa


UPDATE, ora 15:25. Deşi sâmbătă seara Gigi Becali ar fi dorit ca Florinel Coman să intre titular, faptul că la Dinamo – FCSB vin foarte mulţi scouteri l-a făcut pe patron să discute cu Dică posibilitatea revenirii la echipa iniţială, pregătită timp de trei zile. Astfel, Florinel Coman rămâne be bancă şi intră titular Olimpiu Moruţan.

ADVERTISEMENT

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Stan – Nedelcu, Teixeira – Man, Moruţan, Tănase – Gnohere

Dinamo (4-1-4-1): Penedo – Corbu, Popescu, Katsikas Popovici – Cooper –  Sorescu, Hanca, Nistor, Salomao – Axente

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 10:50. Robert Moldoveanu nu va putea intra titular în această seară din cauza unor probleme medicale. Locul său în primul 11 va fi luat de Laurenţiu Corbu, care va intra fundaş dreapta, iar Deian Sorescu va urca la mijloc.

Penedo – Corbu, Popescu, Katsikas Popovici – Cooper –  Sorescu, Hanca, Nistor, Salomao – Axente

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Nicolae Dică îşi doreşte să o egaleze pe CFR Cluj la puncte şi pentru asta are nevoie de o victorie în această seară. La antrenamentele premergătoare confruntării cu Dinamo, “Nik” l-a pregătit pe Olimpiu Moruţan pentru a fi titular, însă FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali este decis să-i mai dea o şansă “clientului” Florinel Coman şi să-l bage pe el din primul minut în locul lui “Oli”. Mai mult, jucătorul adus de la FC Botoşani încă nu are experienţa meciurilor cu miză, în timp ce “şeptarul” a avut o evoluţie foarte bună în meciul din tur, atunci când a marcat o dubla în remiza încheiată la egalitate, scor 3-3.

Echipele din Dinamo – FCSB

În cazul în care Florinel Coman nu va da randament, atunci el va fi prima schimbare la pauză şi îl va încerca pe Moruţan, aşa cum avea de gând să facă până la intervenţia lui Gigi Becali. În defenisvă, Dică va improviza şi-i va utiliza pe Romario Benzar, Bogdan Planic, Lucian Filip şi Alexandru Stan.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic îl va reintroduce în echipă pe Mircea Axente, jucător care a marcat şi el în tur, mai ales după ce Daniel Popa nu l-a mulţumit pe antrenor în duelul cu Voluntari, atunci când a şi spus că jucătorul nu are experienţa neceară pentru ca Dinamo să se poată baza pe el. “Mai avem nevoie de un atacant, nu poate Dinamo să rămână în Popa şi Moldoveanu. E bine că avem jucători tineri, talentaţi şi crescuţi aici. Dar dacă ne propunem să intrăm în play-off avem nevoie de jucători cu experienţă”, spunea “Puriul” după duelul precedent. Moldoveanu va intra şi el titular, iar Rednic ia în calcul să se asigure cu Gomelt, în cazul în care jucătorul în vârstă de 19 ani nu îl va satisface. Un post deficitar era cel de fundaş dreapta, care a fost însă acoperit cu succes de Deian Sorescu la meciul cu Voluntari şi “Puriul” probabil că nu îl va schimba acum.

Echipele probabile din Dinamo – FCSB:

Dinamo: Penedo – Corbu, Popescu, Katsikas Popovici – Cooper –  Sorescu, Hanca, Nistor, Salomao – Axente

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Stan – Nedelcu, Teixeira – Man, Tănase, Coman – Gnohere

 

Echipele în Dinamo - FCSB. Ovidiu Popescu în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, din etapa a II-a a Ligii 1, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică, 29 iulie 2018.
Ovidiu Popescu în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, din etapa a II-a a Ligii 1

Partida Dinamo – FCSB are loc de la ora 21:00 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri