Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Echipele testate de Edi Iordănescu la primul antrenament din Germania! Cei doi fotbaliști care au primit sarcini speciale din partea selecționerului

Edi Iordănescu a testat două echipe la primul antrenament din Germania al echipei naționale, unde doi fotbaliști au primit sarcini speciale din partea selecționerului.
Echipele testate de Edi Iordanescu la primul antrenament din Germania Cei doi fotbalisti care au primit sarcini speciale din partea selectionerului
Antrenamentele pentru EURO 2024 ale României sunt la maxim / FANATIK
ADVERTISEMENT

Echipa națională mai are doar câteva zile până la debutul la turneul final, iar antrenamentele sunt în toi. Selecționerul Edi Iordănescu testează deja la maxim posibilitățile pentru un start bun cu Ucraina, chiar sub privirile jurnaliștilor FANATIK.

Echipele testate de Edi Iordănescu

Selecționerul a testat două echipe diferite, conform trimișilor FANATIK, sub privirea a peste o mie de români, care au privit din tribune. Edi Iordănescu a realizat două echipe mixte, care par cele tip pe care le va folosi contra contracandidatelor grupei.

ADVERTISEMENT

Prima echipă pe care Edi Iordănescu a folosit-o a fost majoritar din jucători care sunt titulari uzuali: Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Racovițan, Bancu – M Marin – Ianis, Olaru, Cicâldău, Coman – Pușcaș.

A doua echipa e compusă din nume de jucători care sunt mai frecvent rezerve, dar și potențiali titulari la EURO: Niță – Sorescu, Rus, Nedelcearu, Mogoș – Șut – Man, R Marin, Stanciu, Mihăilă – Drăguș.

ADVERTISEMENT

De asemenea, doi dintre jucători au primit task-uri speciale din partea selecționerului echipei naționale. Edi Iordănescu i-a plasat pe Andrei Burcă și Daniel Bîrligea în centrul acțiunii, că jucători în plus pentru echipa aflată în posesie.

Astfel, selecționerul a dorit crearea unui cadru mai greu pentru pressing, întrucât exercițiul este unul costisitor de efort. Acoperirea celor doi jucători în plus, Burcă și Bîrligea, necesită mai multă energie din partea pressingului. De altfel, Denis Alibec nu s-a antrenat, cum a anunțat FANATIK anterior.

ADVERTISEMENT

Programul României la EURO

Echipa națională debutează împotriva unei selecționate a Ucrainei plină de vedete din Premier League. Meciul va avea loc pe data de 17 iunie, de la ora 16:00, pe stadionul lui Bayern Munchen, Allianz Arena.

A doua etapă o aduce pe selecționata noastră împotriva favoritei certe a grupei, echipa Belgiei. Partida se va disputa la Koln, pe data de 22 iunie, de la ora 22:00, sub privirile câtorva mii de români.

ADVERTISEMENT

Ultima etapă aduce un meci mai echilibrat pentru Edi Iordănescu și elevii săi, împotriva Slovaciei. Meciul are loc pe data de 26 iunie, cu începere de la ora 19:00, pe stadionul din Koln.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate FANATIK la EURO 2024.

Peste 2500 de români creează spectacol în tribună

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion...
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României