Life

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022 dă peste cap viețile a două zodii! Ce li se întâmplă

Cum vor fi afectate zodiile de Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022? Capricornii și Balanțele sunt cele mai afectate dintre zodii.
01.11.2022 | 11:38
Eclipsa de Luna din 8 noiembrie 2022 da peste cap vietile a doua zodii Ce li se intampla
Eclipsa de Lună pe 8 noiembrie 2022. Foto: starwalk.space
ADVERTISEMENT

Pe 8 noiembrie 2022 va avea loc o eclipsă de Lună care își va pune amprenta asupra mai multor zodii. Două dintre ele vor avea parte de răsturnări de situație în viețile lor sentimentale.

Eclipsă de Lună pe 8 noiembrie 2022, când are loc Luna Plină în Taur

Berbecii ies în evidență cu ideile lor extrem de inventive. Fac față unor situații destul de provocatoare. Sunt extrem de focusați pe ceea ce au de făcut și vor reuși să respecte toate termenele la care s-au angajat.

ADVERTISEMENT

Taurii nu sunt deloc afectați de eclipsa de Lună, ba chiar se poate spune că acești nativi vor fi ceva mai relaxați. Se vor odihni mai bine și vor privi toate situațiile vieții lor cu alți ochi, mult mai detașați. Gemenii, în schimb, au de dat anumite socoteli cuiva drag. Dau de tot felul de incertitudini, de oameni care nu reușesc să îi înțeleagă până la capăt.

Racii își suspendă anumite activități întrucât vor să se ocupe mai mult de ei. Au de-a face cu tot felul de persoane destul de nepoliticoase și vor să se debaraseze de anumite anturaje.

ADVERTISEMENT

Leii sunt în culmea fericirii în perioada care urmează. Eclipsa de Lună le dă o energie fantastică. Și pentru Fecioare se anunță o vreme plăcută. Răsare soarele pe strada nativilor de pământ care au avut de pătimit în ultima vreme.

Săgetătorii au de făcut anumite cheltuieli neprevăzute

Ei bine, Balanțele au parte de câteva dificultăți în relațiile lor. Ele se numără printre cele pentru care viața poate fi dată peste cap. Scorpionii schimbă anumite proiecte cu altele. Își găsesc, în sfârșit, menirea.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii pot fi ușor debusolați de niște cheltuieli pe care le au de făcut. Capricornii n-au o perioadă grozavă. Certurile la locul de muncă se amplifică de la o zi la alta.

Vărsătorii dau de persoane extrem de interesante, care îi inspiră în realizarea proiectelor lor personale. Peștii, în schimb, fac noi jurăminte în dragoste după ce li se reproșează că nu s-au ținut de câteva promisiuni.

ADVERTISEMENT