Life

Eclipsă de Soare pe 10 iunie 2021. Zodiile afectate de acest fenomen. Balanțele, în vizor

O nouă Eclipsă de Soare ne așteaptă pe 10 iunie 2021! Este cea de-a 16-a eclipsă inelară a secolului XXI, iar fenomenul va avea impact asupra tuturor.
03.06.2021 | 10:19
Eclipsa de Soare pe 10 iunie 2021 Zodiile afectate de acest fenomen Balantele in vizor
ADVERTISEMENT

Noua Eclipsă inelară de Soare care se va produce pe 10 iunie 2021 se va vedea și din România ca eclipsă parțială, în special din nordul teritoriului.

Zodiile vor fi afectate de acest fenomen în feluri diferite. Lucrurile se vor schimba radical în viețile tuturor în perioada următoare. Apar momente unice de progres și iertare.

ADVERTISEMENT

Din 10 iunie 2021, unele zodii vor fi puse la încercare de către Univers. Lucrurile o vor lua pe un făgaș neașteptat. Mulți nativi vor fi nevoiți să treacă prin tot felul de obstacole, căci eclipsa vine cu anumite lecții karmice.

Eclipsă de Soare pe 10 iunie. Efectele asupra zodiilor

Zodiile de apă (Scorpion, Rac, Pești) se răzgândesc în privința anumitor decizii pe care erau nevoite să le ia. Racii pot fi defazați de niște termene care schimbă.

ADVERTISEMENT

Anumite călătorii se pot amâna pentru ei pentru cea de-a doua jumătate a lunii. Peștii și Scorpionii se lovesc de greșelile trecutului. Trebuie să devină responsabili pentru anumite lucruri pe care le-au spus sau le-au făcut.

Unele răutăți care au provocat durere în sufletele celor din jur se pot întoarce acum asupra lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt încurajate să nu mai tacă, să pună piciorul în prag. Cu excepția Leilor, celelalte două zodii vor avea parte de câștiguri substanțiale la toate capitolele.

Leii trebuie să fie cu ochii în patru căci această eclipsă de Soare aduce o serie de momente cu o încărcătură emoțională aparte. Nu este cazul să riște din punct de vedere profesional nimic.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă sunt puse la încercare

Zodiile de aer (Balanță, Gemeni, Vărsător) dau de greu în jurul datei de 10 iunie. Eclipsa de Soare va avea efecte asupra lor pe termen îndelungat.

Cele mai afectate sunt Balanțele. Vor fi în vizorul astrelor pentru că vor descoperi anumite adevăruri neplăcute despre oameni dragi lor.

Gemenii primesc o șansă nouă de investiție, iar Vărsătorii trebuie să amâne anumite proiecte căci apar probleme pe care nu le pot gestiona singuri.

Zodiile de pământ ( Taur, Fecioară, Capricorn) pun preț pe comunicarea pe cei din jur. Eclipsa le atenționează pe Fecioare să fie mai atente la stilul lor de viață, căci își pun în joc sănătatea.

Taurii muncesc de nu se văd și simt nevoia să ia o pauză. Capricornii sunt vedetele eclipsei de Soare: au succes în tot ce își propun.

 

ADVERTISEMENT