Life

Eclipsa totală de Soare din 4 decembrie 2021 și efectele asupra zodiilor. Atenționări pentru Capricorni și Pești

Eclipsa totală de Soare din 4 decembrie 2021 va avea o serie de efecte asupra zodiilor. Fenomenul astronomic își va pune amprenta asupra relațiilor interumane.
25.11.2021 | 17:45
Eclipsa totala de Soare din 4 decembrie 2021 si efectele asupra zodiilor Atentionari pentru Capricorni si Pesti
ADVERTISEMENT

Eclipsa totală de Soare care se va produce pe 4 decembrie 2021 schimbă în bine destinele multor semne zodiacale, dar aduce și câteva atenționări, mai ales pentru Capricorni.

Suntem în luna Săgetătorului, lună de foc! Eclipsa care cade într-o zi de 4 decembrie va amplifica anumite situații existente deja în viețile noastre.

ADVERTISEMENT

Berbecii au de luat tot felul de decizii în jurul datei de 4 decembrie. De data asta se vor simți mult mai inspirați în tot ce vor face. Au norocul de oameni de bună credință în preajma lor.

Eclipsa totală de Soare din 4 decembrie și efectele asupra zodiilor

Taurii sunt cu nervii la pământ, însă o soluție miraculoasă poate veni în după-amiaza zilei de 4 decembrie. Multe din grijile financiare se vor estompa.

ADVERTISEMENT

Gemenii trec printr-o transformare interioară uluitoare. Eclipsa de Soare le dă forța de a risca acolo unde nu au reușit sau nu au avut curajul să acționeze.

Racii sunt într-o perioadă de armonie la toate capitolele. Au suficiente motive de bucurie, cele mai multe venind din familie.

ADVERTISEMENT

Leii au atât de multă energie încât pot deveni insuportabili pentru cei din jur. Astrele le recomandă să facă lucruri creative pentru a consuma această vitalitate.

Fecioarele găsesc tot felul de răspunsuri la întrebări care îi măcinau în ultimii ani. Au tot felul de revelații spirituale.

ADVERTISEMENT

Balanțele se ocupă de treburile casei. Căminul este totul pentru ei. Perioada e excelentă pentru achiziții pentru locuință.

Scorpionii renunță treptat la misterul de care se învăluie. Devin tot mai transparenți și mai deschiși dialogului cu cei din jur.

Pești, atenție la bani!

Săgetătorii au o perioadă fantastică mai ales din punct de vedere sentimental. Toate merg de minune în viețile acestor nativi.

Capricornii sunt atenționați de astre să renunțe la orgoliu și să nu mai judece cărțile după coperți. Au de învățat o serie de lucruri despre relațiile interumane.

Vărsătorii se decid cu greu cu privire la anumite chestiuni ce țin de viața lor profesională. Au mai multă nevoie ca oricând de sprijinul familiei.

Peștii sunt și ei atenționați de astre, în cazul lor cu referire la cheltuielile pe care le fac. Trebuie să devină mai responsabili cu banii câștigați din propria lor muncă. Nu e o perioadă bună pentru capricii financiare.

 

ADVERTISEMENT