Fotbal international

Fierbe Argentina! Concert U2, amânat din cauza meciului decisiv din Ecuador

UPDATE, ora 19:04 / Trupa irlandeză U2 va susţine un concert în oraşul La Plata la aceeaşi oră cu meciul dintre Ecuador şi Argentina, decisiv pentru calificarea "pumelor" la Campionatul Mondial...
10.10.2017 | 19:50
Fierbe Argentina Concert U2 amanat din cauza meciului decisiv din Ecuador

UPDATE, ora 19:04 / Trupa irlandeză U2 va susţine un concert în oraşul La Plata la aceeaşi oră cu meciul dintre Ecuador şi Argentina, decisiv pentru calificarea “pumelor” la Campionatul Mondial din 2018. Dar, argentinienii au amânat concertul U2 cu aproximativ 2 ore, până la finalul meciului din Ecuador. Disputa Ecuador – Argentina va avea loc în miercuri, de la ora 02:30, ora României şi poate fi văzută LIVE pe FANATIK.RO.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.


Argentina a ajuns cu cuţitul la os şi este la un pas de ratarea calificării la Cupa Mondială din 2018. Ecuador – Argentina este meciul decisiv pentru Lionel Messi şi colegii săi pentru a putea participa la turneul final din Rusia. Pe lângă presiunea obiectivului, oamenii lui Jorge Sampaoli se vor confrunta cu o nouă problemă în partida de pe Estadio Olimpico de la Quito. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Ecuador – Argentina LIVE VIDEO preliminarii CM 2018. În ultimele zile a plouat torenţial în capitala Ecuadorului, iar gazonul arată ca o orezărie. Mult mai tehnici decât adversarii lor, argentinienii nu vor putea să-şi pună în practică calităţile pe un asemenea teren. Îngrijorarea nu şi-a făcut loc doar în rândul suporterilor argentinieni, ci şi ai celor de la FC Barcelona. Catalanii se tem că un asemenea gazon poate duce la accidentarea starului argentinian.

Ecuador – Argentina LIVE VIDEO preliminarii CM 2018. Meci decisiv pentru CM 2018

Partida Ecuador – Argentina se va disputa în această noapte, de la ora 02.30. Cu o etapă înainte de finalul campaniei sud-americane de calificare la Cupa Mondială, argentinienii se află pe locul şase în clasament, care înseamnă ratarea prezenţei în Rusia. Trupa lui Messi are nevoie neapărată de victorie la Quito pentru a prinde cel puţin barajul. Argentinienii se află în luptă cu Chile, Columbia, Peru şi Paraguay pentru calificarea la CM.

Ecuador – Argentina LIVE VIDEO preliminarii CM 2018. O absenţă a lui Lionel Messi de la Cupa Mondială ar aduce pierderi financiare uriaşe pentru organizatori, mai ales că Gareth Bale a ratat calificarea cu Ţara Galilor, iar Cristiano Ronaldo nu şi-a asigurat încă biletele cu Portugalia. Fondatorul Consiliului Mărcilor din Marea Britanie, Marcel Knobil, a declarat că o absenţă a celor trei vedete de la Cupa Mondială ar putea aduce pierderi de 500 de milioane de lire sterline.

Tags: