Life
notix pixel id

Video. Ed Sheeran își face biserică pe domeniul de 3,7 milioane de lire sterline. Ce detaliu neobișnuit ascunde construcția

Ed Sheeran surprinde cu dorințele sale neobișnuite. Artistul își construiește propria biserică, iar clădirea impresionantă ascunde un detaliu inedit la subsol.
14.01.2022 | 12:09
Video. Ed Sheeran își face biserică pe domeniul de 3,7 milioane de lire sterline. Ce detaliu neobișnuit ascunde construcția
Ed Sheeran are în plan să își construiască propria biserică.Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Ed Sheeran își construiește propria biserică în grădina proprietății sale, în valoare de 3,7 milioane de lire sterline, din Suffolk. Artistul internațional a dezvăluit că impresionanta construcție va include și o cameră funerară, în subsol.

Dezvoltatorii construcției au venit cu această idee în 2019, iar Ed Sheeran a prezentat, recent, consiliului local planurile revizuite.

Ed Sheeran își construiește propria biserică

Conform publicației The Sun, Ed Sheeran a prezentat deja consiliului local planurile pentru construcția care va fi amplasată pe terenul proprietății sale din Suffolk. Clădirea impresionantă va avea un turn, strane, vitralii, dar și o cameră funerară.

ADVERTISEMENT

Cripta va fi construită sub biserică și se va accesa printr-o lespede de piatră. Din schițele oferite de artist autorităților rezultă că încăperea va avea aproape 3 metri lungime și 1,8 metri înălțime.

Biserica lui Ed Sheeran va conține opt strane, un altar, o galerie la etaj și o scară, cu acces la turn. Structura ovală, distribuită pe două etaje, va avea pereți dintr-un tip de rocă foarte dură, un acoperiș de plumb și un turn rotund.

ADVERTISEMENT

Agenții Donald Insall, cei care se ocupă de proiect, au motivat că Ed Sheeran are nevoie de un astfel de loc, pentru a se retrage și a-și găsi echilibrul în momentele tensionate.

„Ar acoperi nevoia unui loc privat, de retragere pentru contemplare și rugăciune, pentru celebrarea unor momente cheie ale vieții și ale familiei.

ADVERTISEMENT

Clădirea propusă ar fi un spațiu auxiliar casei principale, care are scopul de a oferi calm și separare.”, au declarat agenții, conform sursei citate.

Nu este primul proiect de acest fel al lui Ed Sheeran

Biserica este o versiune mult mai mică, la scară redusă, a capelei de nuntă în stil săsesc, pe care cântărețul piesei „Shape of You” plănuia să o construiască în 2018. Proiectul inițial a fost, însă, respins, deoarece localnicii s-au opus.

ADVERTISEMENT

După ce consilierii locali nu au fost de acord cu primele planuri, dezvoltatorii angajați de Ed Sheeran au venit cu o soluție. Aceștia au propus o clădire mai puțin impunătoare, care să respecte arhitectura tradițională și să se încadreze în peisajul localității.

Ed Sheeran locuiește într-un complex ce valorează de 3,7 milioane de lire sterline, din zona rurală din Suffolk. În prezent, este format din cinci clădiri, care includ  piscină, case cu două etaje, amplasate în copac, pub și teren de fotbal.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri