Life

Ed Sheeran, concert de amploare. Artistul va putea fi ascultat și în România

Ed Sheeran a făcut un anunț important legat de un concert care se va desfășura la nivel mondial pe o platformă extrem de cunoscută. Spectacolul se va difuza și în România.
24.11.2021 | 23:50
Ed Sheeran concert de amploare Artistul va putea fi ascultat si in Romania
Ed Sheeran pune la cale un concert mondial. Când va avea loc și cum se va desfășura. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Edward Christopher Sheeran, așa cum se numește în realitate cântărețul, are de gând să facă un concert mondial în direct. „The Equals Live Experience” va avea loc la Alexandra Palace din Londra, pe 5 decembrie 2021.

Evenimentul marchează data la care artistul și compozitorul în vârstă de 30 de ani își va lansa noul album, care se intitulează „=”. Concertul se va reda în întreaga lume prin Amazon Music.

ADVERTISEMENT

Mai exact, toate persoanele care sunt abonate la aplicația Amazon Music, de pe canalul Amazon Music pe Twitch și Prime Video îl pot asculta pe Ed Sheeran fără niciun fel de restricție, inclusiv românii.

Ed Sheeran pune la cale un concert mondial. Când va avea loc și cum se va desfășura

„Abonaţii Amazon Music din lumea întreagă vor putea asista la un concert exclusiv pe aplicaţia Amazon Music, pe canalul Amazon Music al Twich şi pe Prime Video, duminică, 5 decembrie”, este anunțul făcut de echipa lui Ed Sheeran, potrivit adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este extrem de nerăbdător să revină pe scenă, mai ales că în ultima perioadă a luat o pauză temporară pentru a petrece mai mult timp cu soția Cherry Seaborn și fiica lor. Cei doi s-au căsătorit în 2019.

Acesta nu este singurul concert desfășurat în mediul virtual de artist în ultima perioadă, care pe 25 iunie, a fost live pentru UEFA Euro 2020 Show, prin intermediul aplicației de socializare TikTok.

ADVERTISEMENT

„Sunt nerăbdător să sărbătoresc lansarea albumului «=» prin acest concert ieşit din comun, împreună cu fanii mei din lumea întreagă. În acea seară, voi interpreta şi multe melodii noi pentru prima dată. Vă dau întâlnire pe 5 decembrie”, a declarat compozitorul.

Cinci fani, care pot veni cu un invitat la alegere, au șansa să asiste la această „performanţă vizuală uimitoare”, unde vedeta vine însoțită de chitarele sale și de pedala de loop. Spectacolul se anunță unul de neuitat pe durata celor 90 de minute.

ADVERTISEMENT

Ed Sheeran, planuri și concerte pentru anul 2022

Ed Sheeran și-a anunțat prezența într-un spectacol care se va desfășura de Crăciun la Londra, cât și la un eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă Capital’s Jingle Bell Ball 2021. Acesta din urmă este programat să aibă loc pe O2 Arena la Londra.

De asemenea, artistul urmează să plece anul viitor într-un turneu care îi va surprinde pe locuitorii din Marea Britanie și Irlanda. 14 concerte sunt planificate în perioada 28 aprilie – 1 iulie 2022, înainte de a cânta în Germania, Regatul Ţărilor de Jos, Belgia, Suedia şi Danemarca.

Spectacolele vin după o pauză în care Ed Sheeran și-a dorit să se dedice mai mult vieții de familie. Anunțul retragerii sale temporare a fost făcut după încheierea turneului „Divine” din anul 2019. Turneul a ținut 2 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: