Life
notix pixel id

Ed Sheeran s-a infectat cu Covid-19. ”Scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit”

Ed Sheeran are coronavirus. Cântărețul a anunțat pe Instangram că este pozitiv.
24.10.2021 | 22:18
Ed Sheeran s-a infectat cu Covid-19. ”Scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit”
Ed Sheeran s-a infectat cu Covid-19. ”Scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit”. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai populari cântăreți din ultimii ani, Ed Sheeran, a anunţat, duminică seară, că a fost s-a infectat cu Covid-19.

“Din păcate am fost testat pozitiv cu Covid, aşa că acum mă autoizolez şi respect recomandările guvernului”, a transmis artistul pe pagina sa de Instagram.

“Scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit”, a adăugat Ed Sheeran

Ed Sheeran s-a infectat cu Covid-19. Ce intenții are artistul

Foto: captura Instagram Ed Sheeran

Cântărețul  avea programat în 29 octombrie lansarea unui nou album.

Artistul a menţionat că în măsura posibilităţilor va oferi de acasă interviurile programate şi va susţine momentele artistice programate.

ADVERTISEMENT

Ed Sheeran, artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017 (IFPI), a inclus România în 2019 în seria de spectacole care au promovat cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, (Divide).

Concertul electrizant a avut loc pe 3 iulie, pe Arena Naţională din Bucureşti. În deschidere au cântat James Bay şi Zara Larsson.

ADVERTISEMENT

Ed Sheeran, în vârstă de 31 de ani, s-a născut în Halifax, Anglia. Crescut în Framlingham, Suffolk, s-a mutat în Londra în 2008 pentru a urma o carieră muzicală.

În ultimii ani, cântărețul britanic a devenit una dintre cele mai emblematice figuri din lumea muzicală. A cucerit numeroase premii importante și a avut colaborări cu mulți artiști cunoscuți.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, Ed Sheeran și soția lui Cherry Seaborn au anunțat nașterea primului lor copil – o fetiță pe care au botezat-o Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

 ”Am un mesaj scurt despre noutăţile din viaţa mea personală pe care vreau să vi le spun şi vouă. Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate de medici, Cherry a născut-o pe frumoasa şi sănătoasa noastră fetiţă, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

ADVERTISEMENT

Suntem total îndrăgostiţi de ea. Atât mama cât şi copilul se simt foarte bine şi suntem în al nouălea cer. Sperăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă. Cu mult drag, ne vedem când va veni timpul să mă reîntorc pe scenă”, a transmis atunci artistul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri