Eddie Jones a dat-o exemplu pe Nadia Comăneci înaintea finalei CM de rugby dintre Anglia și Africa de Sud: ”Nimeni nu a crezut că se poate lua 10 în gimnastică”

Traian Terzian   
în Rugby
31/10/2019, 09:50
Eddie Jones a dat-o exemplu pe Nadia Comăneci înaintea finalei CM de rugby dintre Anglia și Africa de Sud: ”Nimeni nu a crezut că se poate lua 10 în gimnastică”
Antrenorul echipei naționale de rugby a Angliei, Eddie Jones, a dat-o exemplu pe Nadia Comăneci înaintea finalei Cupei Mondiale

Antrenorul echipei naționale de rugby a Angliei, Eddie Jones, a dat-o exemplu pe Nadia Comăneci înaintea finalei Cupei Mondiale în care vor întâlni reprezentativa Africii de Sud. Tehnicianul australian crede că jucătorii săi pot face meciul perfect și astfel să câștige pentru a doua oară în istorie trofeul Webb Ellis.

Eddie Jones a dat-o exemplu pe Nadia Comăneci înaintea finalei CM de rugby dintre Anglia și Africa de Sud: ”De ce să nu aspirăm la jocul perfect?”

Eddie Jones a susținut o conferință de presă înaintea marii finale a Cupei Mondiale de rugby dintre Anglia și Africa de Sud. ”Am vorbit despre Nadia Comăneci. Nimeni nu crede că putem juca un meci de rugby perfect? Ei bine, nimeni nu credea că poți lua nota 10 la gimnastică. De ce să nu aspirăm la jocul perfect? Imaginați-vă un joc în care Anglia are un control total din primul până în ultimul minut. Ar fi un vis frumos”, a declarat australianul, conform The Guardian.

Anglia a reușit marea surpriză de la Cupa Mondială de rugby și a eliminat Noua Zeelandă în faza semifinalelor, scor 19-7. Englezii nu mai câștigaseră un duel în fața ”All Blacks” din 2012, atunci când se impuneau cu 38-21 într-un amical disputat pe ”Wembley”. Pentru victoria de la CM, federația de la Londra a decis să-i premieze pe jucători cu un bonus de 1.200.000 de lire sterline.

Anglia, prima șansă la câștigarea trofeului

Marea finală Anglia – Africa de Sud se va disputa duminică, 2 noiembrie, de la ora 11:00, pe Nissan Stadium din Yokohama. După succesul răsunător în fața Noii Zeelande, britanicii sunt cotați ca favoriți la câștigarea trofeului. Englezii au mai câștigat trofeul o singură dată, în 2003, în timp ce sud-africanii s-au impus în 1995 și 2007, ultima dată chiar după o finală cu Anglia.

Închide ×