Fotbal international

Eden Hazard a fost scos la vânzare de Real Madrid! Ce preț i s-a fixat belgianului

08.05.2021 | 13:04
Eden Hazard a fost scos la vanzare de Real Madrid Ce pret i sa fixat belgianului
ADVERTISEMENT

Evoluțiile dezamăgitoare i-au fost fatale lui Eden Hazard. După aproape doi ani de la oficializarea transferului său, în schimbul unei sume record pentru fotbalul mondial – 115 de milioane de euro – Real Madrid vrea să scape de mijlocașul belgian.

Potrivit publicației spaniole ABC, oficialii echipei antrenate de Zinedine Zidane acuză „lipsa de profesionalism” și sunt gata să-l cedeze. Ba chiar i-au fixat un preț cu mult sub cel plătit lui Chelsea.

ADVERTISEMENT

Doar patru goluri și 7 pase decisive a reușit Hazard în cele 40 de meciuri jucate pentru madrileni, în timp ce cota sa a ajuns la 40 de milioane de euro. Vorbim despre o scădere dramatică, având în vedere că în 2019, când a ajuns pe „Santiago Bernabeu”, valoarea sa era estimată la 150 de milioane.

Eden Hazard a fost pus pe lista de transferuri. Ce preț i-a fixat Real Madrid

Concret, punând în balanță atât accidentările care l-au forțat o bună perioadă de timp să privească meciurile echipei sale din înaltul tribunei, dar și prestațiile lamentabile din actualul sezon, Real Madrid este dispusă să-l cedeze pe Eden Hazard în schimbul sumei de 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, la această decizie au contribuit și ipostazele în care a fost surprins mijlocașul la finalul celei de-a doua manșe a semifinalei Ligii Campionilor, pierdută de echipa sa cu 1-3 la general în fața lui Chelsea.

Eden Hazard și-a cerut scuze după „bucuria” eliminării din UCL

Îmi pare rău. Am citit multe păreri legate de mine, dar intenția mea nu a fost să-i jignesc pe suporterii lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Visul meu a fost să ajung să joc pentru Real Madrid și am venit aici pentru a câștiga. Sezonul nu este încheiat și împreună trebuie să luptăm pentru câștigarea campionatului. Hala Madrid”, a reacționat Hazard, criticat în termeni duri de fanii madrileni pentru „bucuria” afișată la finalul partidei de pe „Stamford Bridge”, când a fost surprins râzând și glumind alături de foștii colegi.

Să-i luați tricoul!”, „Hazard a celebrat victoria lui Chelsea!”, „Sper că azi va fi scos tricoul cu numărul 7”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor la vederea acelor imagini.

ADVERTISEMENT

Nici măcar presa internațională nu l-a iertat. „Belgianul continuă să nu facă nicio diferenţă, în cel de-al doilea său sezon la Real Madrid, în ciuda susţinerii depline din partea lui Zinedine Zidane, iar atitudinea sa nu în ajută deloc”, au scris spaniolii de la Marca, imediat după returul semifinalei Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT