Fotbal international

Eden Hazard a primit verdictul după accidentarea de sâmbătă! Belgianul va rata duelurile cu Manchester City și Barcelona

23.02.2020 | 14:00
Eden Hazard a primit verdictul dupa accidentarea de sambata Belgianul va rata duelurile cu Manchester City si Barcelona
ADVERTISEMENT

Eden Hazard a ieșit accidentat în minutul 67 al partidei dintre Levante și Real Madrid, iar medicii lui madrilenilor au anunțat că mijlocașul belgian nu va putea fi pe teren în confruntările cu Manchester City din „optimile” Champions League, dar nici în „El Clasico”.

Eden Hazard va rata duelurile cu Manchester City și Barcelona

Eden Hazard are un sezon dificil la Real Madrid, deși a fost adus în vară pentru 100.000.000 de euro de la Chelsea și era văzut ca un potențial înlocuitor al lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul belgian nu a mai avut evoluțiile bune pe care le făcea la Chelsea și a suferit mai multe accidentări de când s-a alăturat lotului lui Zinedine Zidane.

Ultima accidentare a lui Hazard a venit în timpul partidei cu Levante, astfel încât belgianul va rata duelurile cu Manchester City și Barcelona, partide cruciale pentru sezonul lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Medicii madrilenilor au confirmat că belgianul a suferit o fisură la nivelul peroneului, vestea fiind primită greu de fanii lui Real Madrid care sperau să nu fie vorba de ceva serios.

  • 29 de ani a împlinit Eden Hazard pe 7 ianuarie

Statisticile nu sunt de partea lui Hazard la Real Madrid

În ciuda faptului că Eden Hazard este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, belgianului nu i-a prins foarte bine transferul la Real Madrid, motiv pentru care statisticile lui nu mai arată ca în sezoanele precedente.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon din La Liga, Hazard a bifat 10 partide pentru Real Madrid, reușind să înscrie un singur gol, în timp ce în grupele Champions League a jucat în 5 meciuri, însă fără să înscrie niciun gol.

  • 120.000.000 de euro este cota de piață a lui Eden Hazard, conform transfermarkt.com