Fotbal international

Eden Hazard a semnat cu Real Madrid! Anunţul oficial făcut pe site-ul “galacticilor”! Câţi bani primeşte Chelsea

07.06.2019 | 23:12
Eden Hazard a semnat cu Real Madrid Anuntul oficial facut pe siteul galacticilor Cati bani primeste Chelsea

Eden Hazard a semnat cu Real Madrid, iar una dintre telenovele de pe piaţa de transferuri din vara aceasta s-a încheiat. Vineri seară, oficialii “galacticilor” au anunţat pe site-ul oficial al clubului mutarea, care devine, cel puţin pentru moment, cea mai scumpă achiziţie din mercato.

Eden Hazard a semnat cu Real Madrid. “Galacticii” au dat 100.000.000 de euro

Eden Hazard a semnat contractul cu Real Madrid şi va juca în tricoul “galacticilor” până în vara anului 2024. Internaţionalul belgian a fost intens curtat de Florentino Perez, fotbalistul fiind o ţintă mai veche a preşedintelui formaţiei din capitala Spaniei. Conform presei iberice, Chelsea va încasa 100.000.000 de euro, suma urmând să crească în funcţie de performanţele obţinute de fotbalistul de 28 de ani.

“Real Madrid şi Chelsea au ajuns la un acord pentru transferul lui Eden Hazard. Jucătorul a semnat un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane, până pe 30 iunie 2024. Eden Hazard va fi prezentat joi, 13 iunie, pe stadionul “Santiago Bernabeu”, după ce va efectua vizita medicală”, au anunţat oficialii clubului pe site-ul oficial al clubului.

Deja au apărut tricouri cu Eden Hazard la vânzare

Cu doar câteva ore înainte de anunţul oficial al lui Real Madrid, în magazinul de prezentare al clubului puteau fi găsite la vânzare tricouri cu Eden Hazard. Belgianul şi-a anunţat plecarea de la Chelsea după finala Europa League, trofeu câştigat în faţa lui Arsenal. “În câteva zile îmi voi decide viitorul, singurul meu gând a fost să câștig trofeul. Am luat decizia, iar acum aștept doar negocierile dintre cluburi. Cred că a fost meciul meu de rămas bun, dar nu poți să știi niciodată. Visul meu era să joc în Premier League și am făcut asta la unul dintre cele mai mari cluburi. Poate că e momentul unei noi provocări”, spunea Eden Hazard după meciul cu Arsenal.

Real Madrid este la al patrulea transfer al verii, după ce i-a adus pe Luka Jovic (60.000.000 de euro/Eintracht Frankfurt), Eder Militao (50.000.000 de euro/FC Porto) şi Rodrygo (45.000.000 de euro/Santos). În total, madrilenii au plătit în total 255.000.000 de euro, însă trebuie evidenţiat faptul că Rodrygo a fost cumpărat din vara anului 2018, dar a fost lăsat să joace sub formă de împrumut la formaţia braziliană.