Sport

Real Madrid îl trimite pe Eden Hazard înapoi la Chelsea, într-un schimb de jucători. Ce star vrea Florentino Perez de la campioana Europei

Real Madrid vrea să îl trimită înapoi la Chelsea pe Eden Hazard, într-un schimb de jucători, iar Florentin Perez a pus ochii pe un alt fotbalist al campioanei Europei.
27.12.2021 | 22:21
Real Madrid il trimite pe Eden Hazard inapoi la Chelsea intrun schimb de jucatori Ce star vrea Florentino Perez de la campioana Europei
Real Madrid îl trimite pe Eden Hazard înapoi la Chelsea, într-un schimb de jucători. Sursă foto: skysports.com
ADVERTISEMENT

Reece James este fotbalistul pentru care Florentino Perez insistă, jucător pe care Carlo Ancelotti l-a remarcat în perioada în care a pregătit-o pe Everton și în care a întâlnit-o pe Chelsea ca adversară.

Eden Hazard nu s-a adaptat deloc în Spania, fiind și accidentat de mai multe ori, iar o întoarcere la clubul unde a scris istorie, ar putea însemna o revitalizare a carierei.

ADVERTISEMENT

Real Madrid îl trimite pe Eden Hazard înapoi la Chelsea

Florentino Perez și-l dorește pe Reece James de la Chelsea și vrea să îi propună lui Roman Abramovici un schimb de jucători, Real Madrid urmând să îl trimită pe Eden Hazard înapoi la Londra, după cum informează cotidianul El Nacional.

Reece James este unul dintre tinerii de mare perspectivă de la Chelsea, iar fundașul lateral a strâns și 10 selecții în naționala Angliei, grație evoluțiilor bune de la club.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Eden Hazard a cunoscut cea mai frumoasă parte a carierei sale la Chelsea, formație pentru care a evoluat după ce a fost cumpărat din Franța, de la Lille.

Mai mult decât atât, Eden Hazard era liderul echipei și favoritul publicului, iar evoluțiile sale erau întotdeauna la cel mai înalt nivel, nu cum au fost și în La Liga.

ADVERTISEMENT

Este greu de crezut că Roman Abramovic va accepta un astfel de schimb fără să ceară și o sumă consistentă de bani în schimbul puștiului.

  • 22 de ani are Reece James
  • 55.000.000 de euro este cota de piață a lui Reece James, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Reece James a fost crescut de Chelsea

Reece James este un produs al Academiei de Fotbal al lui Chelsea, iar acesta a fost împrumutat doar la Wigan, pentru un sezon, după care a revenit la prima echipă și a profitat de șansele primite.

Frank Lampard a fost antrenorul care l-a promovat la prima echipă pe Reece James și care l-a debutat, oferindu-i multă încredere, iar răsplata a fost pe măsură, Reece a devenit un jucător de echipă națională, care a câștigat și Champions League.

În actualul sezon, Reece James are un total de 22 de meciuri jucate pentru Chelsea în toate competițiile, reușind să marcheze de cinci ori și a oferit șase pase decisive.

De cealaltă parte, Eden Hazard a jucat un total de 14 meciuri pentru Real Madrid în acest sezon, fără să înscrie vreun gol și a oferit doar un assist.

  • 30 de ani are Eden Hazard
  • 25.000.000 de euro este cota de piață a lui Eden Hazard, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT