Fotbal international

Eden Hazard, gest uluitor după eliminarea lui Real Madrid din Liga Campionilor. Fanii au luat foc. Video

06.05.2021 | 08:42
Eden Hazard gest uluitor dupa eliminarea lui Real Madrid din Liga Campionilor Fanii au luat foc Video
ADVERTISEMENT

Real Madrid a fost eliminată în semifinalele Ligii Campionilor, după 0-2 în returul cu Chelsea, și fanii spanioli au reacționat vehement. Pe lângă rezultatul nefavorabil de pe Stamford Bridge, prestația lui Eden Hazard și, mai ales, reacția belgianului de la finalul întâlnirii i-a înfuriat pe suporterii ”blanco”.

Hazard, pentru care Real Madrid a plătit 115 milioane de euro chiar adversarei din semifinalele Ligii Campionilor, a început meciul titular și a fost înlocuit în minutul 89, după o prestație slabă.

ADVERTISEMENT

Ceea ce a urmat după ultimul fluier al arbitrului Daniele Orsato a umplut paharul răbdării fanilor celei mai titrate echipe la nivel de Champions League.

Eden Hazard i-a scos din minți pe suporterii Realului. Gestul incredibil de la finalul meciului cu Chelsea

Departe de a fi fotbalistul capabil să-l înlocuiască pe legendarul Cristiano Ronaldo, internaționalul belgian este mai mult accidentat de la transferul său la Real Madrid, iar atunci când este trimis în teren evoluțiile lui sunt mai degrabă modeste.

ADVERTISEMENT

Nici în returul cu Chelsea nu s-a remarcat cu adevărat prin joc, dar a ieșit în evidență la finalul partidei când s-a dus să-și salute foștii colegi, iar camerele l-au surprins într-o stare euforică, făcând glume și râzând cu mai mulți jucători din gruparea londoneză.

”Hazard a celebrat victoria lui Chelsea!”, ”Sper că azi va fi scos tricoul cu numărul 7”, ”Hazard nu merită legendarul tricou al lui Ronaldo”, ”Să-i luați tricoul!”, ”Ce face Hazard la finalul meciului arată că nu știe la ce echipă e”, ”E o lipsă de respect față de club și de colegi”, au tunat suporterii lui Real Madrid pe platformele de socializare.

ADVERTISEMENT

Eden Hazard, eșec total în tricoul lui Real Madrid

Eden Hazard este unul dintre cei mai talentați fotbaliști belgieni din ultimele decenii. Crescut de Lille, cu care a câștigat campionatul Franței, Hazard a fost transferat în 2012 la Chelsea pentru 40 de milioane de euro. Șapte ani mai târziu, Real plătea de două ori și jumătate mai mult pentru el.

Era văzut ca înlocuitorul ideal pentru Cristiano Rolando, cedat de Real Madrid la Juventus Torino. Belgianul care a scris istorie la Chelsea, s-a dovedit a fi, însă, o investiție proastă pentru madrileni.

ADVERTISEMENT

Eden Hazard mai are contract cu Real Madrid până în vara lui 2024. Pe ”Santiago Bernabeu”, belgianul câştigă 480.000 de euro pe săptămână (25.000.000 de euro pe an) şi are cel mai mare salariu din lotul lui Zinedine Zidane.

ADVERTISEMENT