Gol fabulos al lui Eden Hazard pentru Real Madrid. Video. Zidane, însă, e nervos: care e motivul

Sorin Dumitrescu   
în Real Madrid
08/08/2019, 14:52
Gol fabulos al lui Eden Hazard pentru Real Madrid. Video. Zidane, însă, e nervos: care e motivul GALERIE FOTO

Real Madrid a jucat miercuri seară un meci amical la Salzburg, în compania campioanei Austriei. Pentru prima dată în aceastî vară Real a reuşit să câştige fără a primi gol. A fost 1-0 pentru echipa lui Zinedine Zidane, pentru care a marcat un gol cu adevărat fabulos jucătorul de 100 de milioane transferat în vară, internaţionalul belgian Eden Hazard.

Eden Hazard, gol fabulos pentru Real Madrid. Lui Zidane nu-i convine că n-a fost adus Pogba!

Acesta era acuzat pentru faptul că ar fi supraponderal, având şapte kilograme în plus, dar a demonstrat cu execuţia sa magnifică faptul că este un “fuoriclasse” cum spun italienii. Şi, totuşi, zâmbetul nu i-a revenit antrenorului Zinedine Zidane, care rămâne extrem de nervos. Şi aceasta deoarece sunt şanse foarte mici să îl mai poată avea pe francezul Paul Pogba.

Când a venit din nou pe banca lui Real Madrid Zinedine Zidane a avut două cerinţe pentru preşedintele Florentino Perez: să fie transferaţi Eden Hazard şi Paul Pogba şi să fie vânduţi Gareth Bale şi James Rodriguez. Din toate acestea Florentino Perez a îndeplinit doar jumătate dintr-o solicitare, respectiv aducerea lui Eden Hazard de la Chelsea.

Real Madrid are în belgianul Eden Hazard un star. Gol senzaţional marcat la Salzburg

Perez s-a îndreptat din nou spre Neymar

Tensiunile au crescut tot mai mult între antrenorul francez şi preşedintele Perez. Faptul că Gareth Bale şi James Rodriguez nu au putut fi vânduţi îl face pe Zidane să creadă că nu e deloc exclus ca Perez să fi făcut acest lucru intenţionat, proiectele sale părând a nu se uni cu acelea ale lui Zidane. Şi mai există un motiv de fricţiune între cei doi.

Perez are o obsesie pentru brazilianul Neymar, însă Zidane nu agrează sosirea sud-americanului, un jucător foarte capricios şi cu evidente tare comportamentale. În aceste zile, decât Pogba, Perez caută să dea lovitura rivalilor de la Barcelona şi să îl ia pe Neymar, făcând o nouă ofertă lui PSG: 110 milioane plus Balonul de Aur 2018, mijlocaşul croat Luka Modric.

Închide ×