Fotbal international

Eden Hazard scrie istorie în tricoul Belgiei. Fotbalistul lui Real Madrid a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria țării sale

17.11.2019 | 11:44
Eden Hazard scrie istorie in tricoul Belgiei Fotbalistul lui Real Madrid a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria tarii sale
ADVERTISEMENT

Eden Hazard a reușit încă un meci mare în tricoul Belgiei, în confruntarea cu Rusia din grupa de calificare pentru Euro 2020. Hazard a înscris de două ori și a oferit o pasă de gol pentru Thorgan, fratele lui mai mic și a fost ales omul meciului. Chiar dacă meciul nu mai conta foarte mult, având în vedere faptul atât Belgia cât și Rusia erau calificate, „diavolii” au câștigat cu 4-1 în deplasarea de la Sankt Petersburg.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.04 este cota pentru ”1 solist” la meciul Belgia – Cipru. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Eden Hazard scrie istorie pentru Belgia

În urma „dublei” cu Rusia, Eden Hazard a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria naționalei Belgiei cu 30 de reușite, la 23 de goluri de Romelul Lukaku, golgheterul all-time al belgienilor. Naționala pregătită de Roberto Martinez are 9 victorii din tot atâtea posibile și are șansa să termine grupa cu maximul de victorii posibile, pentru că în ultima partidă joacă pe teren propriu cu Cipru.

Eden Hazard a fost transferat în vară de Real Madrid de la Chelsea, în schimbul sumei de 100.000.000 de euro și are un singur gol în 11 partide pentru madrileni, dar a oferit 4 pase decisive. Fanii belgieni au mari așteptări de la Romelu Lukaku și Eden Hazard și speră să câștige Campionatul Mondial din 2020.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Eden Hazard pe 7 ianuarie

Hazard vrea să demonstreze că este cel mai bun fotbalist din lume

Eden Hazard a delcarat în presa din Spania că vrea să demonstreze că este cel mai bun fotbalist din lume și cere răbdare până când își va intra în formă la Real Madrid: „Este adevărat că lumea așteaptă mult mai multe din partea mea, dar și eu simt că pot juca mai bine. Eu sunt autocritic, sunt conștient că lucrurile nu sunt perfecte acum, dar forma mea fizică s-a îmbunătățit și sper că voi arăta mult mai multe pe teren”.

„Eu încă nu mă simt un ‘galactic’, mai am de demonstrat. Cunoaștem istoria numărului 7 de la Real Madrid și eu sunt cel care trebuie să arăt că sunt cel mai bun din lume. Nu mă îndoiesc de calitățile mele, am mare încredere în mine”, a mai spus Eden Hazard.

ADVERTISEMENT
  • 150.000.000 de euro este cota de piață a lui Eden Hazard, conform transfermarkt.com