Fotbal international

Eden Hazard se va opera în SUA. Atacantul se duce la cel mai bun medic din Texas pentru a se recupera în timp record

02.03.2020 | 15:28
Eden Hazard se va opera in SUA Atacantul se duce la cel mai bun medic din Texas pentru a se recupera in timp record
ADVERTISEMENT

Atacantul lui Real Madrid, Eden Hazard, accidentat grav la gleznă în urmă cu 10 zile, va fi consultat de cel mai bun medic din statul american Texas.

Eden Hazard se va opera în SUA și speră să revină în două luni

Accidentat în minutul 67 al partidei Levante – Real Madrid, Hazard a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: fisură la nivelul peroneului.

ADVERTISEMENT

Așadar, fotbalistul pentru care Real Madrid a plătit în vară 100 de milioane de euro, văzut drept un înlocuitor al lui Cristiano Ronaldo, va fi nevoit să stea pe tușă cel puțin două luni de zile, conform celui mai optimist scenariu.

Hazard se va opera joi, în cea mai prestigioasă clinică de ortopedie din Texas, condusă de chirurgul Eugene Curry, anunță L‘Equipe.

ADVERTISEMENT

Oficialii lui Real Madrid au primit asigurări din partea medicilor americani că fotbalistul va fi apt de joc la începutul lunii mai.

100 de milioane de euro pentru umbra lui Hazard

Presiunea a fost uriașă pe umerii fotbalistului din momentul în care „galacticii” au decis să plătească 100 de milioane de euro celor de la Chelsea pentru belgian.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile șterse, alternate cu accidentări dese, au confirmat temerile scepticilor, care nu vedeau în Hazard un transfer potrivi pentru Real Madrid.

Momentan, din internaționalul belgian care înscria 110 goluri în 352 de partide pentru Chelsea, a rămas doar o umbră, însă cota de piață a fotbalistului rămâne stabilă la 120 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În decembrie 2019, când se afla în apogeul carierei, Hazard era cotat la 150 de milioane de euro de către site-urile de specialitate.

  • 15 meciuri și un singur gol a înregistrat Hazard în acest sezon pentru Real Madrid
ADVERTISEMENT
Tags: