Fotbal international

Eden Hazard şi-a cumpărat casă în Madrid! Preţul halucinant al imobilului. GALERIE FOTO impresionantă

15.08.2019 | 17:29
Eden Hazard sia cumparat casa in Madrid Pretul halucinant al imobilului GALERIE FOTO impresionanta

Noul star al galacticilor, belgianul Eden Hazard, și-a cumpărat casă în Madrid. Prețul imobilului este absolut halucinant pentru om normal, dar nu și pentru veniturile jucătorului transferat în această vară de la Chelsea pentru suma de 100 de milioane euro plus bonusuri. Hazard, care are o familie numeroasă, soție și trei copii, a vrut de la bun început o locuință foarte spațioasă.

Eden Hazard şi-a cumpărat casă în Madrid! Preţul halucinant al imobilului. GALERIE FOTO impresionantă

Cea pe care s-a hotărât să o achizționeze, în urma ofertelor prezentate de agentul imobiliar, este într-o zonă selectă a capitalei Spaniei, în cartierul La Finca, acolo unde au reședințele și alte staruri de la Real Madrid. Pentru somptuoasa locuință, care are și un design foarte aparte, Eden Hazard a scos din conturi nu mai puțin de 15 milioane de euro! A fost casa unui cântăreț spaniol.

Într-adevăr casa în care vor locui de acum încolo internaționalul belgian și familia sa, formată din soțiaNatacha și fiii săi Yannis, Leo și Samy, are un design de excepție, opera Joaquin Torres, unul dintre cei considerați a fi printre cei mai mari artiști în domeniul de pe teritoriul spaniol. Casa are șase dormitoare, zece băi, piscină și tot confortul ultra-modern dorit de familia jucătorului.

Eden Hazard a cumpărat vila unui cântăreț spaniol

Unii pereți sunt acoperiți cu cristale

O parte dintre pereți sunt absolut unici, pentru că sunt din cristal, bucăți mari de cristal, îmn contrast cu piatra din celelalte încăperi. Hazard a spus că a fost foarte mulțumit de alegerea făcută, în această casă urmând a sta el și familia sa pe durata a minim cinci ani, durata contractului semnat cu Real Madrid, dar cu opțiune de prelungire pentru cel puțin încă un sezon.

Eden Hazard are o casă fabuloasă

Eden Hazardeste noul galactic din 2013 înacoace, atunci când a fost cumpărat de la Tottenham galezul Gareth Bale pe o sumă foarte apropiată de cea a lui Hazard. El este unul dintre cei doi jucători doriți insistent în vară de Zinedine Zidane, celălalt fiind compatriotul antrenorului, Paul Pogba, însă, în cazul său nu s-a putut ajunge la un acord cu Manchester United.