Fotbal international

Eden Hazard şi-a făcut upgrade la garajul plin cu bolizi de lux! Şi-a luat un Lamborghini de 550.000 de euro

13.07.2020 | 22:07
Eden Hazard sia facut upgrade la garajul plin cu bolizi de lux Sia luat un Lamborghini de 550000 de euro
ADVERTISEMENT

Starul echipei Real Madrid, Eden Hazard, şi-a făcut upgrade la garajul plin cu bolizi de lux și a adăugat un model rânvit de multă lume.

Belgianul a ajuns pe Santiago Bernabeu în vara anului trecut de la Chelsea Londra pentru 100 de milioane de euro, dar sezonul lui Hazard a fost unul foarte greu din cauza accidentărilor.

ADVERTISEMENT

Plătit regește, Eden Hazard și-a cumpărat imediat o vilă în capitala Spaniei pentru 11 milioane de euro. Construcția e cu adevărat deosebită, o lucrare futuristă și cu foarte multe încăperi.

Garajul cu bolizi de lux al lui Eden Hazard a fost îmbunătățit

Acum, cotidianul britanic The Sun a anunțat că Eden Hazard a luat decizia de a-și îmbunătăți garajul plin de bolizi de lux și și-a achiziționat un automobil Lamborghini Aventador SVJ în valoare de 500.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Superba mașină de culoare albă a atras privirile la ultimul antrenament al celor de la Real Madrid. Bolidul atinge o viteză maximă de 350 km/h și atinge 100 km.h în doar trei secunde.

Internaționalul belgian în vârstă de 29 de ani este cunoscut ca un mare fan al automobilelor de lux, în garajul său mai afându-se câteva exemplare de colecție, dar niciunul nu se ridică la nivelul ultimei achiziții, acest Lamborghini Aventador SVJ.

ADVERTISEMENT

Eden Hazard mai are în garajul său un Audi R8 V10 în valoare de 110.000 de lire sterline, un BMW X6 de 60.000 de lire sterline, Audi RS4 Avant tot de 60.000 de lire sterline și un Range Rover Sport de 60.000 de lire sterline.

Eden Hazard garaj bolizi de lux 1
Audi R8 V10

Până la acest moment, cel mai scump exemplar al belgianului era un Aston Martin Vanquish de aproape 200.000 de lire steerline, dar el mai deține și un Mercedes Clasa C de peste 32.000 de lire sterline și un Mercedes-Benz AMG GTR de aproape 100.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT
Eden Hazard garaj bolizi de lux 2
Aston Martin Vanquish

După achiziționarea luxosului Lamborghini Aventador SVJ, automobilele din garajul ”galacticului” Eden Hazard se ridică la valoarea de 1,1 milioane de lire sterline, aproximativ salariul pe două luni al jucătorului la Real Madrid.

ADVERTISEMENT