Fotbal international

Eden Hazard, starul care a decepționat în primul sezon la Real Madrid are o vilă de vis în capitala Spaniei

02.05.2020 | 19:22
Eden Hazard starul care a deceptionat in primul sezon la Real Madrid are o vila de vis in capitala Spaniei
ADVERTISEMENT

Eden Hazard a fost adus vara trecută pe Santiago Bernabeu ca fiind noul galactic de la transferul lui Gareth Bale din 2013 încoace. Real Madrid a plătit pentru atacantul belgian dorit de Zinedine Zidane suma de 100 milioane euro celor de la Chelsea.

Eden Hazard a plătit 11 milioane de euro pe vila din Madrid

Însă la pomul lăudat să nu te duci cu sacul a fost proverbul care i s-a potrivit de minune jucătorului belgian, care a dezamăgit și colac peste pupăză s-a și accidentat pe termen destul de lung. Așa încât din primul sezon al lui Eden Hazard la Madrid mai mult rămâne ca punct de interes superba vilă în care locuiește și care nu este închiriată, ci proprietate personală.

ADVERTISEMENT

Afacerea l-a costat 11 milioane de euro pe belgian, dar construcția e cu adevărat deosebită, o lucrare futuristă și cu foarte multe încăperi, cu mult mai multe decât necesarul familiei și dacă s-ar fi mutat inclusiv o parte din rude.

Casa a aparținut unui cântăreț spaniol

Casa a aparținut unei vedete iberice din lumea showbizz-ului, Alejandro Sanz, cântăreț, câștigător de 17 premii Grammy în cariera sa. Proiectată de arhitectul spaniol Joaquin Torres, proprietatea este deosebită pentru piatra sa neagră și mobilierul de ultimă generație.

ADVERTISEMENT

Se mândrește cu șase dormitoare și 10 băi pentru familia lui Hazard – soția Natacha și fiii lor Yannis, Leo și Samy.

Există toate facilitățile necesare unei vieți confortabile

Fostul star al lui Chelsea are și o piscină, precum și o sală de gimnastică – ceea ce înseamnă că a fost bine pregătit pentru carantină.

ADVERTISEMENT

Iar facilitățile nu se termină aici. Există un spa, dacă familia dorește să se închidă și un teren de tenis. Familia poate de asemenea să se relaxeze vizionând un film în camera de cinema.

Pereți realizați cu cristale uriașe

Întreaga casă este automatizată cu jaluzele de oprire și alte dispozitive , care pot fi setate și rulate de calculator pentru un confort optim.

ADVERTISEMENT

Unii dintre pereți sunt chiar realizați cu cristale uriașe care conferă un contrast impresionant pietrei, fără a permite să treacă vreo lumină.

ADVERTISEMENT