Edi Iordănescu, la Astra? Răspunsul antrenorului pentru Şumudică

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
06/08/2016, 00:00
Edi Iordănescu, la Astra? Răspunsul antrenorului pentru Şumudică

Edi Iordănescu s-a despărţit, la finalul campionatului precedent, de Pandurii, iar de atunci îşi caută echipă. O varintă este Astra, dar tehnicianul a ţinut să amintească faptul că este prieten cu Şumudică şi nu s-at duce, deocamdată, acolo.

”Un principiu la care ţin este să nu negociez niciodată cu un club la care există în funcţie un antrenor. Cu atît mai mult evit acest lucru atunci cînd respectivul antrenor îmi este şi amic şi ştiu cu siguranţă că este apreciat şi care a demonstrat că este valoros şi a făcut performanţă.

În viitor însă nu se ştie niciodată ce se poate întîmpla, însă pentru moment sînt în vacanţă cu familia şi încerc să mă bucur de momente frumoase, de care nu am avut timp în ultimul an şi jumătate”, a declarat Iordănescu.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×