Fotbal intern

Edi Iordănescu, crize de nervi după Dinamo – Gaz Metan 2-0! „Dacă nu amenințam că nu stau pe bancă, nu ne antrenam deloc”

10.05.2019 | 23:46
Edi Iordanescu crize de nervi dupa Dinamo  Gaz Metan 20 Daca nu amenintam ca nu stau pe banca nu ne antrenam deloc

Edi Iodănescu a făcut o adevărată criză de nervi după Dinamo – Gaz Metan 2-0! Antrenorul medieșenilor spune că jucătorii lui au greșit atunci când au ales să nu se antreneze. „Mi-e mai ușor să explic ca niciodată. Trebuie să vorbesc prea puțin de fotbal, ci de mentalitatea și starea noastră. După 10 jocuri solide probabil că poate să vină și un astfel de moment. Dar nu îmi stă în vocabular să mă ascund după cuvinte.

Am încercat să ne agațăm de Dinamo în seara asta. Am avut o săptămână extrem de dezamăgitoare. Am avut 3 antrenamente și jumătate. Prima parte s-a antrenat doar jumătate de echipă, cealaltă protestând față de ce se întâmplă. Am adus și bani de acasă și probabil nu este bine să susții clubul. Eu știu ce am făcut eu, nu pot să pun la zid niște jucători cu care am făcut rezultate, dar cred că deciziile care s-au luat au fost total greșite. Aveam șansa să închidem play out-ul, eu îi înțeleg, am fost alături de ei, la vară tragem linie. Am o reputație, am muncit ca să ajung aici.

Edi Iodănescu, crize de nervi după Dinamo - Gaz Metan 2-0! Edward Iordanescu in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Gaz Metan Medias, din cadrul playout-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo in Bucuresti, vineri 10 mai 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Edward Iordanescu in discutii cu elevii sai in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Gaz Metan Medias, din cadrul playout-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo in Bucuresti, vineri 10 mai 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iodănescu, crize de nervi după Dinamo – Gaz Metan 2-0!

Vă spuneam că iau în calcul să nu stau pe bancă, probabil că nu ne antrenam deloc. S-a achitat ieri, e greu când tratezi așa cum tratezi săptămâna. Ne-am deconectat total mental, echipa a arătat că are capacitate fizică de efort, drama a fost că mesajele au fost foarte greșite. Eu încerc să strâng rândurile, să unesc echipa, să fie disciplină, e clar că sunt ruperi. Ofensiv n-am creat nimic, fără soluții, fără mișcare în teren, fără verticalitate. Acum a intrat acest salariu, s-a promis că pe data de 20 se fac eforturi să se rezolve. Ei trebuiau să înțeleagă că nu a ținut de club. Eu îi înțeleg, dar nu așa. Mai erau 3 săptămâni până la final, pe o parte dintre ei îi las liberi ca să meargă în vacanță dacă câștigăm play out-ul. Acum trebuie să ducem munca până la capăt. Știu că mulți sunt abordați de alte cluburi, vreo 2-3 chiar de Dinamo. Vedem dacă vor continua cu mine aici sau nu, rămâne de văzut”, a spus Edi Iordănescu la Digi Sport după jocul din Ștefan cel Mare.

Fără medalie de la CFR

Edi Iordănescu nu vrea medalie de campion de la CFR Cluj. Spune că nu are nici măcar de la Supercupa pe care a câștigat-o alături de ardeleni. „N-am apucat să fac nici măcar o poză cu Supercupa, e bine că s-a luat, a rămas, o am în CV, pot să o pun acolo. Am încercat să fac anumite lucruri, o parte din oameni a urmărit alte interese. Cred că are prima șansă de departe, Craiova are multe absențe. Mă bucur pentru băieții cu care am lucrat acolo, știu că mulți au spus că vor să continui. Conceicao are un merit mare, dar un merit foarte mare are conducerea care a reușit să redreseze tot”, a mai spus Edi Iordănescu.