Fotbal intern

Edi Iordănescu nu l-a lăsat pe Sergiu Buş la FCSB. “Cine vrea să ia jucători de la Mediaş trebuie să facă eforturi financiare mari!”

04.09.2019 | 11:25
Edi Iordanescu nu la lasat pe Sergiu Bus la FCSB Cine vrea sa ia jucatori de la Medias trebuie sa faca eforturi financiare mari
Sergiu Buş a fost ultimul transfer încercat de Gigi Becali în această perioadă de mercato din vară. Atacantul celor de la Gaz Metan Mediaş a fost ofertat de patronul celor de la FCSB, însă cele două părţi nu s-au înţeles, iar atacantul a rămas la formaţia ardeleană. Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la Gaz, a lămurit povestea propunerii de transfer şi a explicat refuzul. 

De ce nu a ajuns Sergiu Buş la FCSB. Edi Iordănescu: “Avem obiective de atins!”

“Cu mine nu a vorbit direct patronul de la FCSB. Am fost întrebat de cineva despre condiţiile în care am accepta să-l eliberăm pe Sergiu şi am spus ca în acest moment nu e transferabil, nici el, nici alt jucător de la echipă. Nu am pomenit nicio sumă, nu ştiu de unde au ielit aceste speculaţii. Gaz Metan tot a cedat sau pierdut jucători în ultima perioadă şi în vara am început un proces de reconstrucţie care inseamnă parcurgerea unor etape. În paralel avem şi nişte obiective sportive de atins. aşadar politica clubului a intrat într-o altă fază, în sensul în care nu vor mai veni jucatori pentru 3, 4 sau 6 luni la echipă şi nu vor mai pleca în orice condiţii”, a fost declaraţia antrenorului celor de la Mediaş. 
Gaz Metan este liderul surprinzător din Casa Pariurilor Liga 1 după opt etape, la un punct distanţă de CFR Cluj şi două de Craiova. FCSB este pe poziţia a 11-a, la 11 puncte în spatele medieşenilor. Edi Iordănescu este antrenorul pe care Becali a declarat în repetate rânduri că şi-l doreşte pe banca roş-albaştrilor, însă discuţiile cu antrenorul nu au dus la nicio finalitate, acesta preferând să rămână la Gaz Metan.
“În viitor, oricine va solicita jucători de la Mediaş trebuie să fie pregătit financiar pentru eforturi mari , iar jucătorii care sunt în acest moment la Mediaş sau vor veni în viitorul apropiat trebui să înţeleagă faptul că Gaz Metan Mediaş nu poate să reprezinte o simplă haltă în carierele lor. Sergiu Buş e foarte fericit la Mediaş, e un jucător foarte valoros şi în acelaşi timp extrem de inteligent şi de matur şi încă nu şi-a atins plafonul. Va mai creşte semnificativ pentru că este în mediul potrivit“, a explicat Iordănescu junior.