Fotbal intern

Edi Iordănescu a blocat un transfer la FCSB: “L-a sunat pe Becali”

17.07.2018 | 18:47
Edi Iordanescu a blocat un transfer la FCSB La sunat pe Becali

Edi Iordănescu a blocat un transfer la FCSB! Ioan Niculae, fostul şel al acestuia de la Astra Giurgiu, a povestit cum a împiedicat Iordănescu Jr. ca unul dintre jucătorii “astrali” să ajungă la vicecampioana României.

Antrenorul lui CFR Cluj l-a sunat pe Gigi Becali atunci când a aflat că îl doreşte pe Anatole Abang, spune Ioan Niculae:

Edi Iordănescu a blocat un transfer la FCSB

“Ştiu din discuţia cu Becali, care m-a sunat şi mi-a spus că nu îl mai ia pe Abang, pentru că a fost sunat de Edi şi i-a spus ca să nu-l ia, că are o problemă cu creierul, că nu e un jucător controlabil, şi să nu cumva să-l cumpere de la mine”, a spus Ioan Niculae pentru PRO TV.

Gigi Becali a recunoscut că a fost sunat de cineva care i-a transmis să renunţe la Anabg, imediat după ce mutarea a picat: ”I-am oferit lui Abang un salariu pe care nu l-a acceptat. După aceea, pentru că a venit până acolo, l-am întrebat dacă are mașină. Mi-a spus că nu. L-am controlat la buzunare. Ia ridică mâinile sus?, i-am spus. A râs Abang. L-am controlat și avea numai 120 de lei. I-am dat și eu 1500 de lei ca să ajungă până la Ploiești, pentru că acolo stă el.

“I-am dat un salariu să nu-l accepte”

Înainte de a pleca, Abang l-a întrebat pe MM, ’da, nu poate să-mi dea domnul Becali câteva mii de euro ca să plec și eu în concediu, după care ne înțelegem noi când mă întorc. Pe Abang l-am chemat. Dacă el venea mai devreme, poate era rezolvată treaba. A venit după două ore după ce am vorbit. Dar între timp a primit Luţu un telefon de la o persoană care l-a cunoscut mai bine. Care l-a antrenat. I-a zis lui Luţu “Spune-i lui domnul Gigi, e nebun să îl ia? Aşa că i-am dat un salariu să nu îl accepte”, dezvăluia Gigi Becali.

Edi Iordănescu a blocat un transfer la FCSB. Anatole Abang, jucătorul pe care Becali voia să-l cumpere, în timpul unui meci cu CFR Cluj
Edi Iordănescu a blocat un transfer la FCSB. Anatole Abang este jucătorul în cauză

Citeşte şi:

  • Abang nu mai vrea să audă de Astra. “A fugit de Poliție”
  • Abang, ameninţat cu pistolul la Astra? Acuze la adresa giurgiuvenilor