Fotbal intern

Edi Iordănescu a clarificiat lucrurile după oferta de la Universitatea Craiova: “Merg pe drumul pe care sunt! Poate într-o zi voi antrena acolo”. Ce spune despre Rotaru

09.01.2020 | 09:54
Edi Iordanescu a clarificiat lucrurile dupa oferta de la Universitatea Craiova Merg pe drumul pe care sunt Poate intro zi voi antrena acolo Ce spune despre Rotaru
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a fost una dintre variantele de înlocuire a lui Victor Pițurcă la Universitatea Craiova. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș a fost dorit cu insistență de Mihai Rotaru, însă a hotărât să rămână cu actuala sa echipă până la finalul stagiunii. Tehnicianul a scris că pe viitor va fi tentat de o colaborare cu Universitatea Craiova, mai ales că are o relație bună cu patronul “Ştiinţei”. 

Edi Iordănescu a clarificiat lucrurile după oferta de la Universitatea Craiova: “Sunt legat contractual, dar şi sentimental de Gaz Metan şi de Mediaş”

Antrenorul în vârstă de 41 de ani a clarificat lucrurile într-o postare pe Facebook în care a explicat faptul că nu va lăsa clubul Gaz Metan Mediaş înainte de play-off: “Cred că este momentul să clarific nişte lucruri:

ADVERTISEMENT

1. Sunt legat contractual, dar şi sentimental de Gaz Metan şi de Mediaş. Sunt dator moral băieţilor să duc la capăt munca şi lupta alături de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut în noi şi ne-au susţinut joc de joc, sunt dator conducerii care de când am venit mi-a dat putere de decizie totală şi necondiţionată la nivelul echipei. În concluzie , merg mai departe pe drumul pe care sunt.

2. Universitatea Craiova nu mai este demult doar o echipă. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor român cred că şi-ar dori ca într-o zi să aibă posibilitatea să antreneze Craiova, iar eu nu fac excepţie!!

ADVERTISEMENT

“Între mine şi patronul Mihai Rotaru există o relaţie deja lungă de amiciţie şi deosebit respect”

Cred că la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal îl reprezintă publicul şi iubirea lui extremă pentru echipă şi culori. Am fost în mai multe momente ca şi adversar al Craiovei şi am trait un sentiment unic. Nici nu îmi pot imagina ce ar însemna să reprezint culorile Craiovei…. Un titlu cu Craiova înseamnă că ţi-ai asigurat iubire pentru eternitate. Poate într-o zi….

3. Între mine şi patronul Mihai Rotaru există o relaţie deja lungă de amiciţie şi deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat şi cu o dragoste imensă şi necondiţionată pentru echipă. Vreau să-i mulţumesc pentru interesul profesional arătat de-a lungul timpului şi să-i urez baftă, mai puţin pe 31 ianuarie! ?”

ADVERTISEMENT

În acest moment, Corneliu Papură se ocupă de pregătirea echipei în cantonamentul din Antalya. “Papi” este antrenorul care a început sezonul la Universitatea Craiova, fiind trecut apoi “secund” după venirea lui Victor Piţurcă la club.

Rotaru încearcă să îl convingă pe Şumudică

Piţi a părăsit Universitatea Craiova cu o zi înainte de reunirea echipei motivând decizia prin faptul că oficialii clubului nu i-au adus jucătorii care să îi permită să se bată la titlu cu CFR Cluj şi FCSB.

ADVERTISEMENT

După refuzul lui Edi Iordănescu, Mihai Rotaru încearcă să îl convingă pe Marius Şumudică să lase Gaziantepspor şi să semneze cu Universitatea Craiova. Până acum, oltenii au bifat un transfer. Este vorba de fostul căpitan al lui Dinamo, Dan Nistor, cumpărat cu 300.000 de euro.

  • 200.000 de euro pe an a fost salariul lui Victor Piţurcă la Universitatea Craiova
  • 4 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Liga 1 

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2,05 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!


ADVERTISEMENT