Sport

Edi Iordănescu a dezvăluit cine este jucătorul indispensabil pentru FCSB: ”L-am simțit disperat să revină”

FCSB a învins categoric Dinamo în ”Derby de România”, iar Edi Iordănescu a anunțat că un singur jucător este indispensabil la formația sa.
14.09.2021 | 11:01
Edi Iordanescu a dezvaluit cine este jucatorul indispensabil pentru FCSB Lam simtit disperat sa revina
ADVERTISEMENT

Fotbalistul pe care tehnicianul ”roș-albaștrilor” îl pune deasupra tuturor este chiar căpitanul Florin Tănase, care nu a putut juca în derby din cauza unei accidentări.

”Tase” are probleme la ligamente după jocul cu CFR Cluj și va lipsi aproximativ două luni de pe teren, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, jucătorul indispensabil pentru Edi Iordănescu la FCSB

În ciuda faptului că FCSB are mai mulți jucători absenți din cauza problemelor medicale, Florin Tănase este cel pe care antrenorul Edi Iordănescu îl regretă cel mai mult și despre care a spus că își va primi înapoi banderola de căpitan când va reveni în echipă.

”Avem nevoie mare de Tănase, care este golgheterul României. Este și va fi căpitanul nostru, este un jucător pe care îl aștept cu mult entuziasm înapoi. L-am simțit disperat să revină. Își făcea calcule zi, de zi, când revine.

ADVERTISEMENT

Se gândea dacă poate să depășească prognoza asta și să revină mai repede. Îl aștept, avem nevoie mare de el. La fel cum avem nevoie și de Florinel Coman”, a declarat Iordănescu jr. pentru as.ro.

Cum a ajuns Miron să poarte banderola de căpitan

În absența lui Florin Tănase, tehnicianul vicecampioanei României a decis să-i dea banderola de căpitan la derby-ul cu Dinamo fundașului Andrei Miron, informație oferită în exclusivitate de FANATIK cu patru zile înaintea meciului.

ADVERTISEMENT

”I-am dat banderola pentru a-i da încredere și moral! Sunt convins că poate să îndeplinească acest rol, în absența lui Tănase”, a spus Edi Iordănescu despre Andrei Miron.

Iordănescu, avertisment pentru jucători

Antrenorul formației ”roș-albastre” a trecut peste euforia victoriei zdrobitoare în fața rivalei Dinamo și este cu gândul la următorul meci, cel cu FC U Craiova, și încearcă deja să-și motiveze jucătorii.

ADVERTISEMENT

”Avem de muncă, e o fundaţie pe care încercăm să o reclădim, e spiritul despre care tot vorbesc care trebuie reconstruit şi recâştigat. Nu suntem clubul şi echipa care să accepte să primească gol şi goluri în fiecare meci. Trebuie să avem o altă ţinută. Ce s-a întâmplat cu Dinamo este un pas important pentru noi. Rămâne doar un pas, doar trei puncte. Sperăm din asta să punem o fundaţie şi să construim în continuare.

După o asemenea victorie, încerc să redresez echipa emoțional. Nu ne permitem să avem prea mult entuziasm, prea multă euforie. Trebuie să ne redresăm pentru că vine un joc foarte greu la Craiova. Luați exemplul CFR-ului, au câștigat cu noi, după care au mers la Botoșani și au pierdut. Trebuie să fim atenți. Putem ieși învingători doar împreună, cu toții.

Conducerea, cu suporterii, cu jucători. Îmi doresc o echipă ofensivă, care să atace, îmi doresc să marcăm goluri, dar înainte de toate vreau echilibru. Rezultatele sunt cele care contează, iar dacă vin pe un fond bun de joc, atunci, bucuria este cu atât mai mare. Este foarte mult de muncă și nu ne permitem niciun pas greșit. Rezultatele contează pentru că avem mult de recuperat”, a mai afirmat Iordănescu jr.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 1,75 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT