Sport

Edi Iordănescu a discutat la Istanbul situația internaționalilor români de la Galatasaray. Ce se întâmplă cu Cicâldău și Moruțan din vară. Exclusiv

Edi Iordănescu a plecat la Istanbul pentru a discuta situația lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Selecționerul va vedea și două meciuri cu prezență românească din Superliga turcă în acest weekend.
29.04.2022 | 17:54
Edi Iordanescu a discutat la Istanbul situatia internationalilor romani de la Galatasaray Ce se intampla cu Cicaldau si Morutan din vara Exclusiv
Edi Iordănescu, alături de Cicâldău și Moruțan de la Galata. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu se pregătește pentru primele meciuri oficiale de pe banca naționalei României. Luna iunie este una aglomerată pentru prima reprezentativă care va avea de disputat patru meciuri în grupa de Liga Națiunilor.

Edi Iordănescu a discutat la Istanbul situația internaționalilor români de la Galatasaray

FANATIK a aflat că Edi Iordănescu a plecat la Istanbul pentru a-i urmări la lucru pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău și pentru a discuta situația celor doi jucători cu antrenorul Domènec Torrent.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan nu trece prin cea mai bună perioada a sa. Mijlocașul transferat de la FCSB a bifat doar 85 de minute în ultimele nouă etape, în patru dintre ele nefiind nici măcar oprit în lot de antrenor.

De cealaltă parte, Alexandru Cicâldău a lipsit doar un meci din ultimele 14 la Galatasaray în campionat, fiind unul dintre cei mai importanți jucători de la echipa Cim Bom. Cu toate acestea, echipă traversează unul dintre cele mai dificile sezoane, fiind abia pe locul 12.

ADVERTISEMENT

Selecționerul, în tribune la Fener – Gaziantep! Maxim, printre jucătorii urmăriți. Toșca, caz închis

Din informațiile noastre, Edi Iordănescu va fi în tribune și la două meciuri cu participare românească la Istanbul. Vineri seara va fi prezent în tribune la meciul Fenerbahce  – Gaziantep, unde Alex Maxim e anunțat titular.

Tot la Gaziantep este și Alin Toșca, însă fundașul în vârstă de 30 de ani și-a anunțat retragerea din echipa națională în urmă cu câteva săptămâni. FANATIK a aflat că pentru român prezența la prima reprezentativă este caz închis și nu va reveni asupra deciziei.

ADVERTISEMENT

Apoi, duminică, selecționerul României va fi la meciul Galatasaray – Sivasspor, pentru a-i urmări la lucru pe Cicâldău și Moruțan. Echipa lui Torrent vrea să își mai spele din păcatele acestui sezon și să mai urce în clasament până la final, profitând de momentul bun prin care trece echipa, cu trei victorii în ultimele patru meciuri.

Edi Iordănescu, deplasare lungă în Italia în luna februarie!

Edi Iordănescu urmează să își încheie turul de forță la Istanbul și să revină la București în cursul zilei de marți. La începutul mandatului, noul selecționer a promis că va face mai multe deplasări pentru a cunoaște cât mai bine posibil situația potențialilor jucători convocabili.

ADVERTISEMENT

În luna februarie, Edi Iordănescu a avut o deplasare de o săptămână în Italia, unde a asistat la șase meciuri ale jucătorilor români, cu care a stat de vorbă și i-a urmărit și la antrenamente, așa cum FANATIK a scris la vremea respectivă.

  • 2 ani are contract Edi Iordănescu cu FRF
  • 39 de meciuri a jucat Alexandru Cicâldău în acest sezon
ADVERTISEMENT